Digidexo.com

Hvordan lage en Hypnose CD

Hvordan lage en Hypnose CD


Hypnotiske tilstander av fokusert oppmerksomhet er veldig naturlig. De fleste går inn og ut av dem flere ganger om dagen - blir absorbert i en bok eller film er en lett hypnotisk tilstand. Gjør din egen hypnose CD krever noen undersøkelser og tålmodighet, men er verdt innsatsen. Du kan dra nytte av underbevisstheten til å gå ned i vekt, slutte å røyke, kontrollere smerte eller bare slappe av og ha en hyggelig opplevelse. Du kan mønster skriptet etter andre, eller tilpasse den til alle formål du velger.

Bruksanvisning

Skrive en Script

Gjør noen undersøkelser på nettet eller i en bokhandel på hypnose skript som arbeider med ditt område av interesse. Det er vanligvis eksempelskript for selvhypnose, som kan fungere som de er, eller du kan endre dem for din situasjon. Når du ser hvor skript er formulert, kan du lage dine egne. Det er viktig å bruke språket kompatibel med din tro og verdier, språk som er meningsfullt for deg. For eksempel, hvis en prøve hypnose skriptet inneholder språk om stranden og du hater å gå dit, ikke vedta at bilder.

Skriv en hypnotisk induksjon å skape stillhet av kroppen. En induksjons fører deg inn i opplevelsen, slapper deg og forbereder deg for de forslagene som kommer. Noen skript bruke instruksjoner om å slappe av ulike muskelgrupper - kalt progressiv avslapning - mens andre fokuserer på å bremse ned puste prosessen. Induksjon kan vare alt fra fem til 10 minutter.

Kople inn fantasi ved disassociating fra ordinære virkeligheten. Ofte denne delen av induksjon innebærer å gå til en "favorittsted" i naturen, kanskje et sted i fjellet eller stranden, en innsjø eller bekk eller vakker eng du har besøkt. Som du skriver det, praksis å bruke alle dine sanser for å virkelig "være der" i dette stedet, og skape en komplett opplevelse av å være borte fra din vanlige våkne virkelighet.

Lag en liste over ideer du ønsker å foreslå til deg selv. Ideer kan være filosofisk, og kan omfatte de grunnene du ønsker å gi opp en viss atferd som røyking ("jeg nå vet jeg ønsker å leve et sunnere liv" er ett eksempel.) Ideer kan også foreslå atferd, for eksempel "Hver gang jeg tenker på å røyke en sigarett, finner jeg at mitt ønske har gått bort. "

Tenk på nyttige post-hypnotiske forslag, for eksempel "Når jeg legger merke til musklene mine Tensing med angst, jeg umiddelbart ta dype, avslappende åndedrag for å slappe av." Eller "Hver gang jeg kjører inn i denne personen som såret meg dypt, jeg føler meg sterk, vel vitende om dette er fortid, og han eller hun ikke lenger har makt."

Ta med deg tilbake til virkeligheten sakte innenfor skriptet, slik at god tid til å justere. Foreslå at energien er tilbake til dine armer og ben, og at du føler deg mer våken. Deretter telle frem fra en opp til 10, og nevner når du er ferdig å telle, vil du åpne øynene dine og føler deg uthvilt og avslappet.

Innspillingen av Script

Øv lesing gjennom manuset flere ganger før du ta det opp. Ideelt sett bør det gå rundt 15 til 20 minutter. Når du blir mer praktisert ved hypnose, kan det ta kortere tid å oppnå en hypnotisk tilstand, og du kan spille inn en kortere versjon.

Spill inn manuset til datamaskinen din eller på en annen programvare opptaksenhet. Når det er i MP3 form, brenne den på en CD, spille den tilbake og nyte det.

Lytt til CD gjennom hodetelefoner for å fordype deg i opplevelsen. Dette bidrar til å stenge ute noen utenfor støy eller forstyrrelser. Finn et sted der du ikke vil bli forstyrret.

Tips og advarsler

  • Når du tar opp, snakker langsomt og tydelig, slik at god tid for informasjonen til å synke inn.
  • Aldri lytte til en hypnose-CD mens du kjører eller hvor du kunne bli forstyrret.