Digidexo.com

Opplæring i Assistert selvmord

Arbeider med et familiemedlem eller en venn som vurderer selvmord er en tragedie i seg selv, men når de blir hjulpet, kan det bare legge til drivstoff til flammen. Likevel, trene deg til å kjenne tegn og hvor de kan få hjelp.

Hva er assistert selvmord

En assistert selvmord er definert som noen drepe seg selv med hjelp av en annen person som hjulpet i planlegging og gjennomføring av deres død. Denne typen selvmord er vanligvis reservert for folk som er psykisk / fysisk ute av stand til å begå selvmord på egenhånd. For eksempel, bevisst gir en lege piller til en pasient som vil overdose på dem. Denne legen har bare bistått i et selvmord (hvis vellykket).

Kjenner tegn

Ifølge American Foundation for selvmordsforebygging, vil 50 til 75 prosent av suicidale mennesker viser varseltegn, for eksempel å snakke om selvmord eller død, trekker seg fra familiemedlemmer og venner, sier de føler de er fanget og ingen er der for å hjelpe dem, voicing at veggene er "nærmer seg" på dem og samle selvmordsmetoder som våpen eller reseptbelagte medisiner.

Hva å gjøre

Det første du bør gjøre er å låne et lyttende øre. De trenger noen å snakke med, så har din støtte er det et stort skritt. Også, søke profesjonell hjelp så din venn får den veiledningen de trenger, og du får den støtten du trenger for å håndtere dem. Til slutt, ikke dømme din venn; det siste de trenger er noen til å tukte dem.