Digidexo.com

Vapor Cannon Vaporizer Instruksjoner

Vapor Cannon Vaporizer Instruksjoner


Fordampere bruke en varm plate for å varme tørkede urter eller tobakk til en temperatur ved hvilken de aktive bestanddeler i planten frigi en aromatisk damp, men ikke brenne eller produsere røyk. Denne dampen blir så inhaleres av brukeren. Ved å unngå dannelsen av røyk, fordampere minimalisere mengden av tjære og skadelige gasser produsert. Dette er sunnere for de røyker og noen andre i nærheten, som vaporizers ikke slipper passiv røyking. For røykere av rør eller sigaretter, fordampere ta litt justering, men modeller som Vapor Cannon er enkle å bruke.

Bruksanvisning

Vri nob på forsiden av Vapor Cannon til "Max" og la den varmes opp i tre til 10 minutter, slå deretter nob tilbake 1/8 til 1/4 omdreining.

Puss tobakk eller urter du har tenkt å bruke. Du kan bruke en morter, en kaffekvern eller en food prosessor til å male. Pakke tobakk eller urter i tuppen av vaporizer glass hånd stykke. Å pakke, kan du bruke en poker, penn eller blyant. Ikke pakk materialet for hardt; Dette reduserer luftstrømmen og resulterer i brent materiale. Den Got Vape hjemmeside anbefaler å pakke opp til 1/3 eller mindre av bollen volum.

Kontroller at varme jernet gløder svakt rødt. Hvis det er oransje, er det for varmt, og du skal slå den fordamper av i 10 sekunder for å la den avkjøles.

lette berøringer med Pyrex tip full av pakket materiale til glasset som dekker oppvarming jern. Holde spissen på plass og ta det en langsom, dypt åndedrag gjennom munnstykket festet til den andre enden av røret. Du kan ikke merke noen følelse i halsen eller lungene; vaporizers produsere kald damp i stedet for slipende røyk. Dreie temperaturen i fordamperen høyere vil produsere en smokier inhalasjon, men dette reduserer de helsemessige fordeler.

Tøm den brukte urter ved å trekke spissen vekk fra varmeelementet, holder den over en søppelbøtte, og blåser inn i munnstykket. Dette vil presse ut materialet.

6. Gjenta pakking og innånding prosessen til fornøyd. Rotere pakket spissen og poking løst materiale mellom inhalasjoner vil få den til å varme opp og fordampe mer jevnt.

Rengjør Vapor Cannon. Dette må gjøres regelmessig for å holde det skal fungere effektivt. Glasset del av røret kan rengjøres ved å helle vann gjennom det, eller ved å bløtlegging over natten i alkohol for å fjerne oppbygging. Inne i spissen som berører varme jern er et metall filter som kan få tettet med harpiks. Rengjør det ved å trekke det ut og brenner tett harpiks med en lighter. Skittent eller fouled rør kan erstattes på de fleste jernvareforretninger.

Tips og advarsler

  • Selv om det ofte brukes av tobakksrøykere unngå skitne røyken fra sigaretter, vaporizers er også ganske nyttig for oppvarming aromaterapi urter.
  • Vapor Cannons har blitt brukt til å inhalere marihuana. Med mindre du bor i en stat der dette er tillatt for medisinske formål, og du har tillatelse til å gjøre det, er dette ulovlig og du kan bli tiltalt.