Digidexo.com

Hvordan støtte noen Going Through Detox

En av de beste måtene å gi støtte til noen som går gjennom detox er å få en forståelse av hvordan detox programmet fungerer. Du bør ta deg tid til å lære og forberede seg på hva som person vil oppleve. I de fleste tilfeller er det både fysiske og følelsesmessige endringer. Han vil må du være tålmodig, forståelse og respekt for sitt privatliv.

Bruksanvisning

Forberedelse

De fleste mennesker går gjennom detox vil ha abstinenssymptomer, som kan inkludere cravings, spasmer, rastløshet, svimmelhet, hodepine, kvalme, oppkast og enten frysninger eller alvorlig svetting. Følelsesmessige utfordringer som for eksempel depresjon, humørsvingninger, forverring, angst og forvirring kan også overflate. Du må forstå at dette er en del av mestring og helbredende prosess. Og du må være forberedt på å objektivt håndtere noen av disse symptomene uten å ta det personlig.

Hvis det er en innleggelse program og besøkende er tillatt, finne ut hvordan personen føler om du besøker. Hvis han foretrekker at du ikke gå før han har fullført programmet, ikke insistere på det. Det finnes andre måter du kan vise din støtte, for eksempel sende kort. Hvis mulig, søke veiledning fra helsevesenet leverandøren på hvordan du best kan gi støtte.

Lytte til den personen og lar ham å lede samtalen vil være svært viktig. Stole på deg med dette problemet var et stort skritt og bør ikke tas for gitt. Ikke bli fornærmet hvis han ikke er klar til å kommunisere åpent. Ikke være pushy. Men på samme tid, gi oppmuntring og la ham vite at du er der for ham.

Når en person har gjennomført en detox program, vil det være viktig for ham å unngå personer eller miljøer der han kunne bli fristet til å gå tilbake til å bruke en skadelig substans. Gjør din del for å holde disse påvirkningene vekk fra din venn, og for å holde ham borte fra dem.

Gjennomføringen av en detox program er ikke det siste trinnet i prosessen. Bor ren er en pågående prosess som krever disiplin og et sterkt ønske om å leve et bedre liv. Dessverre, mange folk tilbake til sine gamle vaner og gjentar syklusen av narkotika og / eller alkohol misbruk. Hvis du mistenker at han står i fare for å bryte detox program, ta kontakt med en profesjonell på hans vegne, og fortsette å tilby din støtte.

Tips og advarsler

  • Holde dine personlige meninger og innsikt til et minimum.
  • Forbli objektiv og nonjudgmental.
  • Prøv ikke å reagere på eventuelle fiendtlige utbrudd.
  • Innse at i noen ekstreme tilfeller kan øyeblikkelig legehjelp være nødvendig hvis en person lider alvorlige abstinenssymptomer eller et tilbakeslag av noe slag.