Digidexo.com

Hvordan de skal overleve i Chicago Winters

Hvordan de skal overleve i Chicago Winters


Chicago er en flott by - full av historie, tradisjon, flotte mennesker og Midwest verdier. Det er et fantastisk sted for shopping, sightseeing og idrett. Men det er også en veldig, veldig kaldt sted å være om vinteren. Hvis du har planer om å være der, trekke ut puffy jakke, longs og snø støvler, og følg disse tipsene for å hjelpe deg å overleve kulden.

Bruksanvisning

Hvordan de skal overleve i Chicago Winters

•  Det beste rådet for å overleve vintrene i Chicago er å kle tilsvarende. Invester i så tung jakke eller to. En fin ull en Hvis du trenger å kle seg ut og en puffier, down-fylt ett for daglig bruk.

Siden Chicago er en svært offentlig transport-vennlig sted, bør du nok investere i noen støvler og annet yttertøy. Et par støvler foret med en varm stoffet vil holde føttene behagelig uansett temperatur. Her er et tips: Invester i en vanntett spray som din skobutikk sannsynligvis bærer. Dette vil forlenge levetiden på støvlene og også holde føttene fra å bli gjennomvåt etter du går gjennom snøfonner.

Beskytt ansiktet. Strikke et skjerf eller kjøp en som du kan pakke inn flere ganger for å holde ansiktet skjermet fra vind-burn.

Dekk dine ører og hender. Hvis du ikke vil at håret ditt å bli søl opp av en hatt, bruk en vinter pannebånd til å dekke ørene. Invester i votter eller hansker for å holde fingrene skjermet også.

Hvis du ikke er vant til kaldt klima, kan det være lurt å investere i et par longs til å ha under klærne. Hvis du er kvinne, vurdere iført tights under klærne for en mindre klumpete følelse.

Hvis du kjører, være forsiktig og gi deg ekstra tid til å reise. Det samme gjelder hvis du bruker offentlig transport. Fordi byens transitt-systemer kan bli sterkt påvirket av været, sørg for å forlate huset tidlig for å ta bussen eller El.

Kontroller at varmen fungerer som den skal. Hvis du bruker strålevarme, slår det hele veien på å unngå tette rør og for å få all varmen inn i huset ditt. Hold ekstra tepper hendig i tilfelle været påvirker din varme, eller hvis det blir kaldt om natten.

Hvis du håndterer hjem vedlikehold, holde en spade og salt hendig. Du må kanskje grave deg en bane for å komme ut av huset om morgenen.

Tips og advarsler

  • Invester i vinterklær - vinter varer mange måneder i Chicago - du trenger dem alle.
  • Vær forsiktig når du går på fortau og andre deler av byen. Selv om snøen kan være måket, kunne fortauet være farlig