Digidexo.com

Hva er Asenlix?

Asenlix var en populær diett pille i 1970 for både menn og kvinner. Det overført raskt inn utøveren resepter for sin positive effekt på humør, årvåkenhet og reflekser. Asenlix markedsføres av Aventis i Mexico, men er ikke lenger tilgjengelig i USA. Det er lite informasjon tilgjengelig på stoffet, og bør ikke tas uten legens vurdering og en gyldig resept. Som enhver narkotika, kan feil bruk føre til farlige bivirkninger og legemiddelinteraksjoner.

Definisjon

Asenlix er merkenavnet for Clorbenzorex som også markedsføres under Dinintel, Finedal eller Rexigen. Dette stoffet brukes som en appetitt suppressant. Asenlix er en klasse av anorectics (vekttap stoffer) stimulant på nervesystemet som består av en nitrogen-substituert amfetamin analog som konverteres via fordøyelsesenzymer i en sann amfetamin.

"Greenies"

Asenlix har blitt populært i USA blant idrettsutøvere. Som et sentralstimulerende det øker bevisstheten og reaksjonstider samtidig redusere tretthet. Baseball-spillere ga dem kallenavnet "greenies" på grunn av deres lys grønn farge. Mens slang begynte med dette spesifikke amfetamin narkotika, har det nå også refererer til den generiske merkevare samt eventuelle amfetamin-klassen stimulerende midler. Sentralstimulerende midler brenne lean body mass og kan ikke være et smart valg for utøvere som ønsker å forbedre ytelsen.

Fordeler

Selvfølgelig som et vekttap pille, kan Asenlix være svært attraktive. Personen å ta pillen føles mer energisk og våken mens ikke å finne seg selv som sulten. Ved å stimulere stoffskiftet, mange mennesker mister vekt mens følelsen veldig aktiv på Asenlix. Det er lett å ta i tablettform med et glass vann. De som fortsatt har en resept kan ha det fylt i Mexico eller gjennom et nettapotek.

Risiko

Stimulerende midler øke metabolismen og brenne cellenes stoffskifte bokstavelig. Det er mange ned sidene til å ta et sentralstimulerende som Asenlix. Det vanligste problemet er krasjet når stoffet slites av, slik at personen i en deprimert tilstand og mer trøtt enn om de ikke hadde tatt stoffet. Serotonin reservene kan bli tømt med kroppen antar at den stimulerende vil erstatte behovet for serotonin. Store risiko for sentralstimulerende midler er deres effekt på hjertet, forårsaker den til å pumpe hardere, noe som kan være en fare for de med hjerteproblemer. Det er lite forskning tilgjengelig på Asenlix, som gjør bruk av dette stoffet enda mer risikabelt.

Border Patrol

Asenlix ble opprinnelig foreskrevet i 1970 som en diett pille og for idrettsutøvere å forbedre ytelsen. Det selges ikke lenger i USA, men er lovlig markedsført i Mexico og tilgjengelig i Canada. Som et resultat av mange innen USA søke stimulerende gjennom elektroniske apotek og andre midler. Pakker som krysser grensen kan ha Asenlix konfiskert som en smugler substans.