Digidexo.com

Medisiner for kvinner med tap av seksuell lyst

Dr. Alessandra Graziottin, som er ekspert på feltet av kvinners helse og trent i fire ulike felt av medisin, sier at det gamle uttrykket av "bruk det eller mist det" er sant. Kvaliteten på sexlivet og hyppigheten av sex er nøkkelen til å opprettholde seksuell lyst og pågangsmot. Tapet av østrogen er delvis ansvarlig for mangelen på opphisselse, men androgener er en større del av årsaken. Tegn på en androgen mangel omfatter opphisselse vanskeligheter og tap av libido samt redusert muskelmasse og tap av kjønnshår.

Lifestyle Choices

Regelmessig mosjon hjelper psykologisk hjelpe en kvinne med seksuell lyst ved å hjelpe skape et positivt kroppsbilde og øke selvtilliten. Spise sunt, så vel som å sove minst syv timer i natt vil hjelpe en kvinne opphold i god psykisk form, som også er en del av libido. Mentale og emosjonelle helse er nødvendig for en langvarig libido og seksualitet. Overgangsalder som kommer naturlig fører til mindre av et tap av lyst enn gjør kirurgi-indusert menopause forårsaket av fjerning av eggstokkene.

Medisiner for å gjenvinne seksuell lyst

Testosteron er sagt å hjelpe kvinner gjenvinne noen av deres ønske, ifølge Dr. Rick Nauert, som har mer enn 30 års erfaring innen medisin. En studie publisert i The Journal of Sexual Medicine sier intervensjon med testosteron for kvinner som har nedsatt seksualdrift lidelse (HSDD) kan gjenvinne noen av deres ønske. The Journal of Sexual Medicine sier også at testosteron ikke er anbefalt av leger som en behandling, men de depotplastre av testosteron har blitt brukt som en off-label behandling i mange år, med pasienter som sier en markant forskjell i lyst og opphisselse.

Side Effects

Mangel på seksuell lyst kan føre til samlivsproblemer, hvis styrmannen ikke forstår innholdet av tapet. Mange kvinner rett og slett tilskriver tapet til alder, men dette er bare noe av grunnen. Østrogen er det drivende faktor i seksualiteten for damer, og etter menopausen er det ikke så mye østrogen laget i kroppen. The Food and Drug Administration (FDA) har godkjent hormon erstatning terapi (HRT) som vil bidra til å stimulere østrogen produksjon. Hele tre til fem år på perimenopause gjennom menopause kan føre til mangel på seksuell lyst som kan adresseres med HRT eller testosteron. Men ifølge Mayo Clinic, er det flere helserisikoen forbundet med HRT. Disse risikoene, som det fremgår av kvinner Health Initiative, inkluderer hjerneslag, blodpropp, hjertesykdom, brystkreft og mammografi unormalt.

Årsaker til tap av Desire

Med alderen kommer mindre lyst eller stasjonen, men dette er rett og slett på grunn av den kjemiske endringer i kroppen går gjennom. Etter overgangsalderen, er det store forskjeller i kjemikalier kroppen skaper og hvor mye av disse kjemikaliene er gjort. Når det er en mangel på en hvilken som helst kjemisk i kroppen, er det et ytre fremvisning av en bivirkning direkte relatert til tap av det kjemikaliet. Østrogen, som er kjernen i seksuell lyst hos kvinner, så vel som psykiske problemer kan føre til mange årsaker til tap av begjær. Hvis følelser for styrmannen har forandret seg, eller forholdet har endret seg, kan dette være en årsak til tap.

Håndteringen av tap

Å ha en omsorgsfull og medfølende kompis vil hjelpe en lidende kvinne gjennom mesteparten av tap av seksuell lyst. Hun kan også be henne lege for en resept for testosteron eller HRT. Noen mennesker kan vurdere over-the-counter medisiner for å gjenopprette libido og ønske. Disse inkluderer urte kosttilskudd, vaginal tørrhet kremer eller hormoner som DHEA, som ifølge Journal of Investigative Dermatology, konverterer til testosteron. Men det er foreløpig ingen bevis fra FDA at disse er effektive. Snakker om tap av seksuell lyst, vil ikke bare hjelpe til med behandling, men de psykologiske faktorer som påvirker lyst hos kvinner også kan bli slått ned ved å dele sine følelser med sin kompis.