Digidexo.com

Hvordan Heal med Oregano Oil

Hvordan Heal med Oregano Oil


Oregano olje er hentet fra vill oregano, og brukes i et bredt spekter av helbredende rettsmidler. Den har antiseptiske og antibakterielle egenskaper som fremmer helbredelse både inne i kroppen og ut. Olje av oregano er også pakket full av antioksidanter, som hjelpemiddel kroppen i bekjempelse av skadelige frie radikaler som kan forårsake hjertesykdom og andre sykdommer. En studie publisert av United States Department of Agriculture uttalt at oregano olje er nær toppen av listen over planteoljer med antimikrobielle egenskaper. Oregano olje kan tas internt som en drikk eller i kapselform, eller fortynnet og påført eksternt på huden.

Bruksanvisning

Unn Innvendige Plager

•  Ta oregano olje internt til å behandle urolig mage, fordøyelses problemer, bryst og bihuler lunger, menstruasjonskramper, urinveisinfeksjoner, sår hals, trost og forbedre den generelle helsen til immunsystemet.

Hell 1/2 kopp vann i et glass. Saft kan også brukes i stedet for vann.

Legg to dråper oregano olje til vann eller juice. For barn som er yngre enn 12, bruker bare en dråpe. Drikk oregano oljeblandingen den to ganger om dagen.

Ta oregano olje kapsler hvis du har et problem forbruker oregano olje med en drink. Kjøpe kapsler på apoteket eller helsekost butikk. Pass på at etiketten sier det er «100 prosent ren" eller du kanskje ikke få full healing resultater. Fordi produksjonsprosessen kan være forskjellig for forskjellige merker av kapsler, følg instruksjonene pakken for å sikre at du får riktig dosering for maksimale resultater.

Unn Eksterne Plager

Påfør oregano olje eksternt for å behandle brannskader, kutt, infeksjoner, psoriasis, såre muskler, eksem, bleie utslett, fotsopp, vorter, sprukket hud, tånegl sopp eller andre soppinfeksjoner og koker.

Hell 2 ts. olivenolje i en bolle og tilsett 1 ts. av olje av oregano.

Gni blandingen i det berørte området av huden. For åpne sår, gni forsiktig.

8. Pakk det berørte området med en ren bandasje og la på over natten. Gjenta denne prosessen i morgen og fortsette inntil sykdommen har ryddet.

Å behandle munn og tanninfeksjoner, massere olje av oregano / olivenolje blandingen i tannkjøttet to ganger om dagen

Gni olje av oregano / olivenolje blanding langs bunnen av nesen og puste dypt for å behandle bihulebetennelse.

Tips og advarsler

  • Ved søknad oregano olje til huden din, kan du prøve en liten mengde først å være sikker på at du ikke har noen bivirkninger.
  • Ikke ta oregano olje internt hvis du er gravid eller ammende.