Digidexo.com

Hvordan hjelpe Leg smerter forårsaket av herniated disk i Back

En herniated disk er den vanligste årsaken til isjias. Isjias beskriver smerten som oppstår når isjiasnerven blir skadet. Denne smerten skyter nedover beinet og noen ganger i føttene og tærne. I de fleste tilfeller er konservativ selv vare tilstrekkelig til å behandle den brokk disken og det resulterende isjias smerte. Kirurgi er sjelden, men en mulighet. The Mayo Clinic og alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil tilbyr flere forslag på dette problemet.

Bruksanvisning

Bruk over-the-counter NSAIDs som aspirin, Motrin, Advil eller Aleve. De lindre smerter og betennelser. Ta som anvist. Hvis disse medikamentene er utilstrekkelige, spør legen din om sterkere alternativer. Han kan gi deg et kortikosteroid injeksjon rett inn nerve og / eller muskelavslappende.

Finn den riktige balansen mellom hvile og aktivitet. Du ønsker ikke å forverre skaden ved å gjøre for mye for tidlig, men du ønsker ikke å forbli stillesittende for en lengre tidsperiode. Dette kan føre til stivhet og forverre smertene. Korte turer eller low-impact aktiviteter som stasjonær sykling eller svømming er en god måte å innlemme fysisk aktivitet i din helbredelsesprosess. Som tilstanden bedres, kan du innlemme mer livskraftige aktiviteter. Hvis du ikke er sikker på hvordan du går frem, spør legen din for forslag om aktuelle aktiviteter og tidsrammer for lettelser tilbake til normale rutiner.

Gå til en fysioterapeut. Han kan vise deg tøyningsøvelser for å gjenopprette mobilitet og lette smerter. Det er viktig å følge hans instruksjon om å gjøre øvelsene hjemme. Dette vil maksimere dine fordeler.

Prøv alternative behandlingsmetoder. Dr. Weil anbefaler akupunktur, bevegelsesterapi av Alexander Technique eller Trager Approach, terapeutisk yoga eller osteopatisk manipulasjon. Du trenger å møte med trente utøvere for hver av disse behandlingene. Utøverne kan også vise deg øvelser å gjøre hjemme som kan utfylle disse terapi.

Bruk varme og kalde omslag for å lindre smerter og betennelser. I løpet av de to første dagene, bør du bare bruke kaldt, men etter det, kan du bruke varme. Man foretrekker kan den ene til den andre, eller at en kombinasjon av de to gir den mest lindring.

Se legen din hvis tilstanden ikke blir bedre etter seks uker. Han kan avgjøre behovet for flere behandlinger eller kirurgi.