Digidexo.com

Tegn og symptomer på mannlig hormon ubalanse

Tegn og symptomer på mannlig hormon ubalanse


Hormon ubalanse kan ramme alle mennesker og er vanligvis bare et resultat av aldring. I gjennomsnitt, menn begynner å oppleve hormonell ubalanse mellom 40 og 50. I sjeldne tilfeller kan menn oppleve disse endringene så tidlig som 30-årene. Extreme hormon ubalanse er referert til som Ufrivillig barnløshet og kan sammenlignes med overgangsalder. Symptomene på mannlig hormonell ubalanse kan være opplagt, men mesteparten av tiden, skiltene er subtile.

Low Energy

En av de vanligste tegnene på mannlig hormon ubalanse er tretthet eller lav energi. Dette symptomet er demonstrert på forskjellige måter. De inkluderer ekstrem tretthet etter å ha spist, manglende evne til å arbeide så lenge eller hardt som vanlig, og en generell nedgang i arbeidsutførelsen. Generell trøtthet utover dagen er også vanlig.

Tidlig aldring

Fysiske og psykiske symptomer på tidlig aldring kan være forårsaket av mannlig hormon ubalanse. For eksempel, tynning eller grånende hår og en reduksjon i beinmassen og kvaliteten på huden din (dvs. rynker, åreknuter). Du kan også oppleve problemer med hukommelse, har redusert fleksibilitet, inkontinens og uklar tenkning.

Ulykkelighet

En reduksjon i selvfølelse og generelle lykke er et vanlig tegn på en hormonubalanse. En økning av angst eller nervøsitet kan være merkbar, så vel som mild eller ekstrem depresjon og lav selv verdi. Dette kan føre til redusert motivasjon og konkurransekraft, og kan også føre til irritabilitet.

Lav Sex Drive

Menn med hormonell ubalanse merke en endring i deres sexlyst. Denne reduksjonen i ønsket om å ha sex kan være ekstreme (der det er lite eller ingen libido) eller mindre opplagt. I tillegg til redusert libido, menn med hormon ubalanser kan ha en vanskelig tid å få ereksjon, eller gjør et siste.