Digidexo.com

Hvordan virker vorte medisin?

Hvordan en vorte Works

Vorter stammer med et virus som forårsaker en rot for å danne under huden. Denne rot gir måte til en hevet, humpete vekst på overflaten av huden. Vorter er vanligvis smertefri og deres fjerning er hovedsakelig av estetiske grunner. Vorter kan fjernes av en lege som vil fryse eller kirurgisk fjerne vorte. Som et alternativ, kan vorte fjerning gjøres hjemme med en av flere over-the-counter medisiner.

Men warts forårsaket av HPV som vises på kjønnsorganene eller vedvarende vorter som vises på en hvilken som helst del av kroppen, bør behandles av lege.

Typer vorte Medisiner

Tradisjonelle aktuelle medisiner kommer i form av væsker eller patcher som fester seg til huden. Disse inneholder salycylic syre som over tid vil oppløse vorte. Prosessen her er to fold. Først, medisinen dreper roten, som er opphavet til vorten. Når roten er død, vil det vorte dø også. For det andre syren forårsaker skade på huden. Dette sender et signal til immunsystemet som det er skade som trenger å bli helbredet. Når det skjer, tar kroppen over og angriper vorte. Selv om ikke fullt så effektiv som fryser i et legekontor, som et alternativ, kan man kjøpe aerosol frysing medisiner over disk til å bruke hjemme. Behandlingstider for alle metoder kan variere alt fra noen dager til flere måneder.

Alternatives

Foruten tradisjonelle aktuelle medisiner, over-the-counter aerosoler og profesjonelle medisinske behandlinger, er det noen urte og hjem rettsmidler som kan bidra til å kvitte seg med vorter. Naturlig rettsmidler inkluderer bruk av fedd hvitløk, saft av større celandine anlegg og kjøtt mørsalt. Vorte kan være dekket med duct tape eller en varmepute for å bake den ut. Sink kosttilskudd, hypnose og avholdenhet fra alkohol er alle også kjent for å hjelpe.