Digidexo.com

Hvordan søke om Medicaid mens gravid

Medicaid er en statlig eller kommunal-administrert føderale program utviklet for å tilby medisinsk dekning til lav inntekt barn, familier og gravide kvinner. Å ha Medicaid dekning mens gravide tillater en kvinne å få svangerskapskontroll, dekker arbeid og levering og dekker moren gjennom seks uker postpartum omsorg. Hvis mor er på Medicaid mens gravid, er babyen automatisk kvalifisert for dekning til den første bursdagen. Søknad om Medicaid dekning mens gravid er en enkel prosess når du har alle de nødvendige dokumentene.

Bruksanvisning

•  Skaff en Medicaid-programmet. I de fleste stater, kan du få tak i et program på nettet eller på en Medicaid kontor. I noen stater kan du få et program på et sykehus også.

Fyll ut søknaden fullstendig. Vær sikker på at alle familiemedlemmer eldre alders 18 tegn søknaden. Hvis det er en forelder søker med et barn som er eldre enn 18 år, må barnet søke separat.

Slå på søknad med nødvendig dokumentasjon. Føderale retningslinjer gir statene 45 dager fra den datoen søknaden er mottatt til å behandle søknaden.

Hold alle avtaler din Medicaid kontoret gjør med deg. Mangler en avtale kan bare forsinke autorisasjon av dine Medicaid fordeler.

Tips og advarsler

  • Gi så mye dokumentasjon som mulig på søknadstidspunktet. Noen noncitizens er kvalifisert for Medicaid. Sjekk med din lokale Medicaid kontoret for å se om dette gjelder deg.
  • De fleste stater krever ikke en ansikt-til-ansikt-program. Imidlertid er opprinnelige statsborgerskap og identitetsdokumenter som kreves. IKKE sende disse dokumentene i posten. Kontakt din lokale Medicaid kontoret for å se hvordan de ønsker å håndtere dokumenter. Vær sikker på at din inntekt verifisering er for brutto inntekt og ikke netto inntekt.