Digidexo.com

Hvordan kan jeg få hjelp til å betale for medisin selv med Medicare Part D Do?

Hvordan kan jeg få hjelp til å betale for medisin selv med Medicare Part D Do?


Medicare del D betaler for reseptbelagte legemidler for Medicare mottakere. Pasienter må betale en copay for sine medisiner, og copay varierer avhengig av hvilken resept plan pasienter melde seg på. Selv med Medicare del D, må noen pasienter bruke en betydelig sum penger på reseptbelagte legemidler, spesielt hvis de tar en rekke ulike medisiner. Noen mennesker kan ha problemer som gjør at medisinen de trenger.

Bruksanvisning

•  Kontakt selskapet som gjør medisinen din og spør om det har en pasient assistanse program for å hjelpe folk som ikke har råd stoffet som du trenger. Ikke alle farmasøytiske selskaper har slike programmer, men mange gjør det. Hvis den gjør det, spør et selskap rep for å sende deg et program.

Fyll ut søknadsskjema for pasienten hjelpeprogram. Du vil sannsynligvis trenge å be legen om å fylle ut og signere en del av søknaden som bekrefter at du trenger medisiner i spørsmålet.

Gi noen dokumentasjon bedt med søknaden din. Selskapet kan kreve bevis på inntekt eller informasjon om eventuelle helseforsikringer du måtte ha, inkludert Medicare. Du vil sannsynligvis må også ha en skriftlig resept fra legen din.

Tips og advarsler

  • Noen pasient assistanse programmer vil ikke yte bistand til pasienter som har Medicare del D, men noen vil, spesielt hvis du kan vise at å betale for medisiner du trenger ville utgjøre en betydelig motgang. Spør om dette når du kontakter et farmasøytisk selskap for å finne ut om deres pasient assistanse program.
  • Hvis det er ingen pasient assistanse program for en medisiner du trenger, eller hvis du ikke er kvalifisert for pasienten assistanse programmet, spør legen din om han kan gi deg noen gratis vareprøver av medisinen, eller hvis han vet om andre programmer som kan hjelpe deg å betale for din medisinering.