Digidexo.com

Hvordan å behandle liktorn med naturmedisin

Hvordan å behandle liktorn med naturmedisin


Liktorn er smertefulle utvekster på føttene som utvikler når en callus begynner å stivne i kjernen. Liktorn er ofte forårsaket av seg syk passende sko, forårsaker bein av tærne å gni sammen eller gni kanten på innsiden av skoene dine. Dyrt over-the-counter og reseptbelagte behandlinger og til og med kirurgi er de tradisjonelle kurer for liktorn; men kan naturmedisin spare deg for tid, penger og smerte. Les videre for å lære hvordan å behandle liktorn med naturmedisin.

Bruksanvisning

•  Bløtlegg berørte foten i en bøtte med varmt vann med 2 ss. av sjøsalter i ti minutter hver morgen. Etter bløtlegging tørre føtter dine grundig med et rent håndkle og massasje sennep olje dypt inn i callus.

Stek en frisk hvitløksfedd til den er gylden brun, men ikke brent. Mens fedd fortsatt er varm, trykk den forsiktig til de ytre skallet pauser, frigjøre hvitløk olje, og legg den over kornet. Dekk fedd og mais med plaster og la i stedet for hele dagen. Gjenta denne naturlige medisin daglig inntil kornet faller av.

Kombiner 1 ts. av aloe vera gel og 1/2 ts. gurkemeie å lage en lime. Rengjør det berørte området med tea tree olje og gni medisin lime inn i callus hver kveld før sengetid. Dekk callus med plaster og la på over natten hver natt inntil callus faller av. Det anbefales at du bruker et par gamle sokker til sengs som gurkemeie kan sette flekker på klær og sengetøy.

Ta en 6C dose av homøopatisk middel Ranunculus bulbosus tre ganger om dagen for å behandle smerte av liktorn. Ranunculus bulbosus er lett tilgjengelig i din naturlige helsekostbutikk, og kan trygt brukes til dine smertefulle symptomene avta.

Tips og advarsler

  • Se en lege hvis mais din blir rød og føles varmt å ta på, hvis mais ditt vises blåaktig eller sprekker og blør, eller hvis du har diabetes, og kornet ikke blir bedre med disse naturlige medisiner.