Digidexo.com

Hvordan finne informasjon om kjemisk ubalanse

Hvordan finne informasjon om kjemisk ubalanse


"Kjemisk ubalanse" er en catch frase for mange psykiske og fysiske symptomer med en ukjent årsak. Klinikere krangle om hvorvidt en "kjemisk ubalanse" er en reell diagnose. Forskning viser at alkoholikere har kjemiske hjerne ubalanser og det gjør de med ADHD. Den kjemiske serotonin kan spille en rolle i depresjon. Disse ubalansene eksisterer, men hva jeg skal kalle dem, hvordan de manifesterer og om ubalansen er et resultat av en annen diagnose er ikke sikkert. Mer informasjon og forskning er nødvendig. I mellomtiden, finne ut hva du kan om kjemiske ubalanser.

Bruksanvisning

Kontakt mental helse organisasjoner. The National Institute of Mental Health er en slik organisasjon som er dedikert til å gi utdanning, drive forskning og være en ressurs for alle psykiske problemer. Andre gjeldende organisasjoner er National Alliance på psykiske lidelser og National Mental Health Association.

Les nødvendige medisinske og vitenskapelige tidsskrifter. "The American Journal of Psychiatry" og "The Journal of Clinical Psychiatry" er anerkjente kilder til informasjon om studier som bruker vitenskapelige metoder for forskning og datapresentasjon. Gå til din offentlige biblioteket for å se gjennom disse tidsskriftene for gratis eller finn ut hvordan du får dem. Du kan også kjøpe abonnement eller betale for online tilgang til sammendrag og artikler.

Consult ernæringsmessige fagfolk. Registrerte dietitians og erfarne ernæringsfysiologer vet hvordan vitamin eller mineralmangel kan påvirke helsen. I hovedsak kan en kjemisk ubalanse stammer fra en diett som mangler i noe. Du kan ha tester for å sjekke for giftige nivåer av stoffer som metaller eller mangler i viktige vitaminer og mineraler. Ernæringsmessige ubalanser påvirker mange kroppens systemer.

Besøk en endokrinolog. Disse medisinske fagfolk er eksperter på hvordan hormoner påvirker fysisk og psykisk helse. Når hormonnivået er ute av klask, kan alle typer ubalanse symptomer oppstår. Du kan trenge en grundig fysisk eksamen med en blod arbeid panel for å kontrollere alle hormonnivåer.

Snakk med at legen din. Legemidler og legemiddelinteraksjoner kan skape kjemiske ubalanser. Avdekke alle medisiner du tar med en medisinsk faglig som nøye kan overvåke dem. Hvis du mistenker en kjemisk ubalanse, sette opp en konsultasjon for å snakke med legen din om medisiner og hvordan de samhandler. Finn ut hvilke symptomer og tegn du må se opp for, mens på enkelte resepter. Du kan også være lurt å spørre på apoteket spørsmål om legemiddelinteraksjoner.

Tips og advarsler

  • Reseptbelagte medisiner er ikke alltid svaret på kjemiske ubalanser, spesielt når foreskrevet uten andre støttende terapi.