Digidexo.com

Hvordan snakke med en lege om Rotator Cuff kirurgi

Hvordan snakke med en lege om Rotator Cuff kirurgi


Problemer med rotator cuff kan være forårsaket av senebetennelse i skulderen eller fra en skade på det området. Alvorlige rotatorcuff problemer kan benytte og bevegelse av armen svært vanskelig. Du bør vite hvordan du skal snakke med legen din om rotator cuff kirurgi for å finne den beste behandling for din tilstand.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med legen din. Legen som du ser bør være en mest kjent med dine rotator cuff problemer.

Snakk om hvordan din rotator cuff behandling har pågått. Du kan ha hatt suksess med andre behandlinger, men nå ønsker å se nærmere på en langsiktig løsning. Legen din kan foreslå rotator cuff kirurgi hvis han mener at rotator cuff er revet, siden dette er den eneste måten å løse et slikt problem.

Spør om legen anbefaler åpen innsnitt kirurgi eller artroskopisk kirurgi. Den tidligere kirurgi er mer invasiv enn den sistnevnte, men det er noen ganger den eneste måten å korrigere dine rotator cuff problemer. Legen din kan henvise deg til en kirurg for en second opinion.

Finn ut om legen anbefaler noen fysioterapeuter. Hvis du har kirurgi, må du gå gjennom opp til to måneder med fysioterapi for å rehabilitere skulderen din.

Finn ut hvilke medisiner du skal ta etter operasjonen. Legen din bør vite hvilke stoffer du er allergisk mot, og kan gi deg en liste over dem for å gi til legen når du går for en konsultasjon.

Spør legen din om alternative behandlinger for deg rotator cuff problemer. Alternative behandlinger, som kosttilskudd og homøopatiske midler, blir malm populært å behandle rotator cuff problemer. Avhengig av om din tilstand er en muskel eller ben problem, disse alternative behandlinger kan eller ikke kan være et alternativ for deg.

Tips og advarsler

  • Aldri være redd for å få en second opinion hvis du er mistenkelig eller misfornøyd med legen din mening. Snakk med din helseforsikring leverandør om andre leger du kan se som omfattes av planen.
  • Spør legen din om rotator cuff kirurgi har vært en vellykket behandling for andre pasienter.
  • Kontroller at du er i stand til å ha råd til rotator cuff kirurgi. Snakk med forsikringsselskapet ditt om hvorvidt det vil dekke driften. Avhengig av hvordan du fikk din rotator cuff problemer, kan din arbeidsgiver også tilby å betale for noen av operasjonen.