Digidexo.com

Hvordan bruke en papir Toalett Seat Cover

Hvordan bruke en papir Toalett Seat Cover


Tanken på å bruke et offentlig toalett kan være en avkjøring for mange, spesielt når toalettene er utsatt for høy trafikk. Mange offentlige toalettene gjør imidlertid gi papir toalett setetrekk i hver stall å ha råd til brukerne muligheten til å plassere en beskyttende sanitær dekker på setet før bruk av toalett. En dekket sitteflaten setter mange folk rolig når du bruker offentlige toalett - spesielt de som rengjøring og vedlikehold er ikke opp til standarden.

Bruksanvisning

•  Ta tak i topp toilet seat cover, som bør stikker ut fra dispenser, og dra ned for å hente den.

Undersøk dekselet, merke klaffen i midten. Klaffen har perforeringer rundt omkretsen med et større tilkobling på forsiden av dekslet. Skill de små perforeringer men la større tilkobling intakt.

Plasser toalettsete dekslet på toalettsetet, med klaffen foran toalettet. Klaffen skal henge inn på toalettet vann, men dette er greit.

Skyll toalettet når du haved ferdig med den. Fordi senteret klaff er i kontakt med toalett vann, når du skylle toalettet, vil den bevegelige vann trekke toalettet setetrekk fra toalettsetet uten at du trenger å røre den.