Digidexo.com

Svulmende Livmorhals Disc Treatment

Cervical herniated platen er et vanlig problem som oppstår når man blir involvert i en traumatisk ulykke eller en dårlig injury.Though det er en smertefull tilstand av ryggraden, kan de fleste av tilfellene bli helbredet med medisiner og trening, mens de mer alvorlige de kunne krever en operasjon.

Svulmende Livmorhals Disc eller livmorhals herniated plate

Armen smerte fra en cervical herniated platen er et resultat av herniated plate materiale "klype" eller ved å trykke på en cervical nerve, forårsaker smerte som skal overføres langs nerve ned til armen. Bortsett fra arm smerter, nummenhet og prikking er vanligvis til stede fra armen ned i fingrene. Muskelsvakhet kan også utgå fra en cervical herniated plate.

Svulmende herniated plate

I motsetning til herniated plater, disse svulmende plater skje sakte med tiden og ingen smerte er erfaren til platen er herniated eller kommer i kontakt med og klyper en nerve.

Symptomer på livmorhals herniated plate

De vanligste symptomene er smerte i arm muskler og legs.While smerter i armer strekker seg ned gjennom fingrene fra biceps eller triceps forårsaker svakhet og smerte, produserer en lumbar herniated plate smerter mest kjent som "isjias"

Behandling for livmorhals herniated plate

Mesteparten av tiden enkle medisiner og andre ikke-kirurgiske behandlinger lindre smerten i armen. Når armen smertene begynner å bli bedre, er det virkelig vil ikke være behov for ytterligere behandlinger om svakhet og nummenhet i armen vil ta litt tid å forbedre.

Kirurgisk behandling

Hvis de konservative medisinske behandlinger ikke lindre smerten, mikrodiskektomi (også kjent som microdecompression) kan betraktes som et alternativ for behandling av herniated plater. Andre muligheter er laminectomy som er nyttig i behandling av cervical- platen problemer.