Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne vanlige tegn på graviditet

Hvordan gjenkjenne vanlige tegn på graviditet


Mens hver graviditet er forskjellig, når du blir gravid kroppen din går gjennom mange fysiske og hormonelle endringer. Disse endringene omfatter svært vanlige symptomer på graviditet som er ganske konsekvent fra kvinne til kvinne, så vel som mer uvanlig tegn på graviditet som først kan du ikke lenker til graviditet. Men når du lurer på "Er jeg gravid?" ta en titt på noen av disse tidlige og mindre vanlige tegn på graviditet kan gi deg svar på det spørsmålet.

Bruksanvisning

•  En av de tidligste tegnene på graviditet som kan oppdages er implantasjon smerte. Dette kan forekomme som smerte eller kramper som følger implantasjon av et befruktet embryo i uterus. Implantasjon smerte kan oppstå hvor som helst fra et par dager til nesten to uker etter eggløsning.

Noen kvinner rapporterer også en metallisk smak i munnen i de tidlige dager av svangerskapet. Dette er ett av tegnene på graviditet ikke anerkjent av mange leger, så det er ikke kjent nøyaktig hva som forårsaker dette. Men det er for mye anekdotiske bevis for å ignorere sin kobling til graviditet hos mange kvinner.

En gjær infeksjon er en av de mest plagsomme av alle tegn på graviditet. De hormonelle endringene som kommer med graviditeten kan utløse en gjær infeksjon og også gjøre dem vanskelig å behandle.

Raskt skiftende hormoner kan også forårsake endringer i hårvekst, inkludert fine hårvekst på magen eller ansiktshår vekst. Noen kvinner har også rapportert at deres ben håret slutter å vokse under svangerskapet.

Spider årer er en annen av de mer uheldige tegn på graviditet. De er forårsaket av den økte blodstrømmen som oppstår når du blir gravid.

Høyere mengder østrogen og økt blodstrøm kan føre til tett nese eller neseblødning under svangerskapet. Dette kan vare gjennom hele svangerskapet og til og med i flere uker etter at du føder.

Til slutt, kremet cervical mucus eller utslipp er ett av tegnene på graviditet som ofte blir oversett. Etter eggløsning mange kvinner opplever liten eller ingen livmorhals utslipp med mindre et befruktet embryo har implantert i livmoren. Det er da at du kan oppleve kremet cervical mucus og snart oppdager at du er gravid!

Tips og advarsler

  • Den eneste måten å vite sikkert om du er gravid er en gjennom en positiv graviditetstest og / eller ultralyd.