Digidexo.com

Slik Spot Tegn og symptomer på en aneurisme

Slik Spot Tegn og symptomer på en aneurisme


En aneurisme er forårsaket av en svak blodåreveggen som danner en ballonglignende struktur. De fleste aneurisme er ikke diagnostisert før arterien brister og årsaker blødning. Selv om de kan danne nesten hvor som helst, den typen på aneurisme at jeg kommer til å diskutere i dag er en hjerne aneurisme. Det er anslått at én av hver 15 mennesker i USA vil utvikle en aneurisme i hjernen på enkelte punkt i sitt løft.

Bruksanvisning

•  Den mest alvorlige tegnet er en alvorlig hodepine. Dette er ikke den typiske smerter, det er veldig alvorlig og krever umiddelbar oppmerksomhet.

Kvalme og oppkast, stiv nakke med smerter, tåkesyn, dobbeltsyn, smerter i øyet området, tap av følelse, og følsomhet for lys er alle tegn som er knyttet til et sprukket hjerne aneurisme.

sidesyn underskudd, problemer tenker eller konsentrere seg, svekket tale, plutselig atferdsendring, tap av balanse, tretthet og kort sikt minne tap er symptomer at om lag 40 prosent av pasientene med en unruptured hjernen aneurisme vil oppleve. Noen kan ha ingen tegn.

Hvis du føler at du kan være i fare for å ha en hjerne aneurisme, gå til lege umiddelbart. De vil gjøre tester som cerebral angiografi eller tomographic angiografi for å finne ut om det er et problem.

Tips og advarsler

  • Noen mennesker har ingen tegn eller symptomer.
  • Se din lege eller gå til legevakten hvis du føler at du kan være i behov av legehjelp.