Digidexo.com

Hva er fordelene med korn skrelle Tea for blære infeksjoner?

Hva er fordelene med korn skrelle Tea for blære infeksjoner?


Blære infeksjoner kan være mindre, men veldig ubehagelig. Mer vanlig hos kvinner enn menn, kan de gå bort på egenhånd. I sjeldne tilfeller, utvikler de seg til en nyre infeksjoner. Mange som har tilbakevendende infeksjoner oppsøke naturlige behandlinger, for eksempel korn skrelle te. Før du søker naturlige behandlinger, sørg for at diagnosen er riktig. Mange forhold, noen alvorlige, har lignende symptomer.

Symptomer

Tidlige tegn på blæren infeksjon inkluderer magesmerter og kløe og en brennende følelse mens urinering. Blod i urinen og ryggsmerter er mer alvorlige, og du bør oppsøke lege umiddelbart hvis du opplever disse symptomene.

Corn Husk Tea

Vanligvis brukes til å behandle benign prostatahyperplasi, korn skrelle te kan også lindre symptomer assosiert med en blære infeksjon. Hemmeligheten i te er små strenger (mais silke) inne skall. Naturopaths og naturmedisinere som David L. Hoffmann, som studerte ved National Institute of Medical herbalists i fire år, har verdsatt mais silke som en urt som hjelpemidler urinveiene.

Forberedelse

Skaff korn skall, fortrinnsvis organiske de som er gratis fra plantevernmidler. Bratte dem i varmt vann i minst fem minutter. Du kan legge sitron eller honning for smaken.

Slik virker det

Silke i korn skall er et vanndrivende som oppfordrer hyppig vannlating og reduserer surheten i urinen som forårsaker brennende følelse. Det er også en anti-inflammatorisk kjent for å lindre irritasjon og inflammasjon.

Forsiktig

Vær oppmerksom på at en ubehandlet urinveisinfeksjon kan føre til nyreskader. Hvis symptomene ikke bedrer seg i løpet av 24 timer, bør du oppsøke lege så snart som mulig.

Troverdighet

Alternative behandlingsformer blir stadig mer akseptert som flere studier er gjort og mer tradisjonelle leger utnytte disse i sin egen praksis. Det er mange leger på advisory board of Healthy.net, som først og fremst fokuserer på alternative behandlingsformer.