Digidexo.com

Fordeler med Stone Refleksologi

Stone refleksologi er bruk av oppvarmede steiner for å stimulere punkter (akupressur eller energipunkter) på hender og føtter. Det er antatt at de varme steiner har helbredende egenskaper og er terapeutisk for kroppen. Oppvarmet stein refleksologi brukes til avslapning så vel.

Åndelig rensing

Ved hjelp av oppvarmede steiner for massasje formål er antatt å ha startet med de innfødte amerikanerne, som trodde at de varme steinene renset kroppen for fysiske og åndelige urenheter. De oppvarmede steiner ble brukt i svette fjellstua seremonier og hjulpet deltakerne i å oppnå en tilstand av velvære.

Forbedret Circulation

Stone refleksologi kan forbedre blodsirkulasjonen til hender og føtter. Under oppvarmet stein fotsoneterapi, massasje terapeut eller refleksolog holder den varme steinen i håndflaten hennes mens du utfører den tradisjonelle refleksologi prosedyren, inkludert masserer og stimulerende. Terapeuten kan også bruke kalde steiner som en kontrast for ekstra stimulering.

Beskjedenhet Betraktninger

I motsetning til i tradisjonell massasje, må deltakeren bare å kle av de nedre armene, leggene, hender og føtter for massasje, slik at kundene ofte føler seg mer komfortabel med denne type behandling. Klienten er i stand til å oppnå en tilstand av velvære uten å måtte bekymre seg for å bli undraped eller utsettes.

Redusert Stress

Refleksologi seg selv kan være ganske beroligende og avslappende. Med tilsetningen av de varme steiner, blir det fort en fremgangsmåte for å nedsette strekket i hender og føtter, drenering bort stress og angst. Noen reflexologists vil inkludere bruk av essensielle oljer i behandlingene, og skaper en multisensorisk massasje opplevelse.

Advarsel

Oppvarmet stein Fotsoneterapi er ikke anbefalt for de med åpne sår eller sår på hender eller føtter, samt gravide; og de med hudsykdommer som psoriasis eller eksem bør unngå oppvarmet eller kald stein terapi helt. Utøvere bør følge riktig prosedyre i rengjøring og sterilisering steinene mellom bruker, for å unngå forurensing av klienter.