Digidexo.com

Hvordan bruke babyolje for å fjerne strekkmerker

Hvordan bruke babyolje for å fjerne strekkmerker


Strekkmerker er de mørke lilla, røde eller hvite linjer som kan danne hvor som helst på huden er strukket ut fra ting som graviditet, vektøkning eller muskelvekst. Hvis du har strekkmerker, kan du være selv bevisst om å vise frem disse områdene av kroppen din - selv om du har droppet vekten eller på annen måte er komfortabel med hvordan disse områdene ser. Gjennom bruk av babyolje kan du bidra til å minske farging av strekkmerker og kvitte seg med dem over tid.

Bruksanvisning

•  Ta en varm dusj for å løsne opp huden din og åpne porene. Bruk en body exfoliator i dusjen for å fjerne død hud, slik at du kan bare konsentrere seg om å behandle de ferske lag.

DAB deg tørr etter dusjing, men sørg for at huden fortsatt er fuktig å ta på. Hell en spiseskje med babyolje inn i håndflaten og gni den over strekkmerker fast i to minutter. La huden din suge opp babyolje og tørke i ti minutter.

Bruk babyolje hver gang du bader, men prøv og ta en varm dusj hver dag og behandle med baby olje etter. Eksfoliere to ganger i uken for å fremme frisk hud. Hvis du ikke ønsker å vaske håret hver dag, ha en dusjhette og bare konsentrere seg om huden din.

Tips og advarsler

  • For å gjøre programmet mindre rotete fylle en sprayflaske med babyolje.
  • Dekk alltid strekkmerker med en solkrem, hvis du har planer om å være ute i solen og strekkmerker vil bli utsatt. Solen kan øke forekomsten av strekkmerker og gjøre dem vanskeligere å bli kvitt.
  • Hvis du er gravid, kan du bruke babyolje for å hindre strekkmerker fra forming på den voksende magen. Bade hver kveld, og gni oljen over hele magen, og de omkringliggende områdene.