Digidexo.com

Hvordan å behandle Eksem hos spedbarn

Eksem er en tilstand som fører til at huden blir rød og betent. I noen tilfeller kan en eksem utslett klø eller danner væskefylte oser humper. Hos spedbarn, er eksem vanligvis knyttet til allergi; risikoen for eksem er høyere i babyer med en familie historie av astma og allergi. The Nemours Foundation sier at cirka 10 prosent av spedbarn utvikler eksem, med symptomer generelt begynner i det første året av livet. Å vite hvordan å behandle eksem hos spedbarn kan redusere kløe og betennelser og hindre hudinfeksjoner.

Bruksanvisning

Bade spedbarn i lunkent vann, og fjerne ham fra vannet før hans hud svisker. Lange bad, varmt vann og sterke såper kan irritere eksem og øke hyppigheten av fakkel-ups.

Påfør en fuktighetskrem til babyens hud. The Nemours Foundation advarer mot å bruke kremer som inneholder alkohol, da disse kan tørke en babyens hud og forverre eksem.

Bruk en kul-tåke luftfukter om natten og gi barnet rikelig med vann og andre væsker i løpet av dagen. Dette vil bidra til å holde huden hennes hydrert og redusere alvorlighetsgraden av betennelse og kløe.

Se for allergier som kan være årsaken eller medvirkende til barnets eksem. Kumelk, soya, hvete, fisk og sitrus er alle potensielle triggere for barneeksem. Hvis du ammer, må du fjerne disse og eventuelle andre mistenkelige matvarer fra kosten din for å fastslå om de forårsaker barnets eksem. Pet dander og støv kan også forårsake eksem hos spedbarn.

Ikke bruk duftende tørketrommel ark eller parfymert vaskemiddel når du vasker babyens klær. Ikke kle barnet ditt i grov eller potensielt allergifremkallende materialer som ull.

6. Påfør lokale kortikosteroider til betente områder av barnets hud to ganger daglig. Disse medikamentene kan bidra til å redusere rødhet og lindre kløe. Bruk den laveste effektive dose på barnet ditt: bruker feil styrke kan skade skjøre spedbarns hud.

Prøv et antihistamin medisiner for å bekjempe allergiske reaksjoner og redusere betennelse og kløe. Spør legen din om riktig dose for spedbarn, basert på hans vekt og alder.

Hindre babyen fra skrape kløende eksem patcher ved å holde neglene trimmet kort, sette votter på hendene om natten og dekker de berørte områdene når det er nødvendig. Havremel bad og kule komprimerer kan også hjelpe lindre kløe og unngå riper. Skrape eksem øker risikoen for infeksjon og forsinkelser healing.

Se etter tegn på hudinfeksjon, og bruke en aktuell antibiotika krem på rå områder av huden for å hindre smitte. Tegn på infeksjon er feber, varme og rødhet på huden, og pus fylte blemmer. Ring legen din umiddelbart hvis du tror barnet ditt kan ha en hudinfeksjon.

Tips og advarsler

  • Ifølge American Academy of Dermatology, de fleste tilfeller av barneeksem rydde opp over tid. Mange barn er fri for symptomer ved sin andre bursdag.