Digidexo.com

Low Dose Naltrexone bivirkninger

Lavdose naltrekson er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle symptomer på multippel sklerose og å blokkere de behagelige effektene av narkotika og alkohol for å hjelpe utvinnes narkomane fra å vende tilbake til rusmisbruk. Selv ved lave doser, naltrekson forårsaker bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

Mens de opplever de samme typer effekter som de som bruker lavdose naltrekson for narkotiske avhengighet, mange av de vanligste bivirkningene hos pasienter som tar stoffet for alkoholavhengighet alene skjedde 3 til 8 prosent sjeldnere.

Typer Vanlige bivirkninger

Lavdose naltrekson fører til en rekke vanlige bivirkninger, inkludert søvnløshet, nervøsitet, hodepine, svimmelhet, tretthet, kvalme, oppkast og angst.

Time Frame

Bivirkninger av lavdose naltrekson vanligvis begynner i løpet av få dager med behandling og gradvis avta når kroppen din blir akklimatisert til stoffet. De med narkotiske avhengighet merke verre symptomer i løpet av de første 48 timers bruk.

Risiko

Selv ved lave doser, pasienter som begynner å ta naltrexon rett etter stopp narkotika risiko opplever økt abstinenssymptomer. Disse bivirkningene inkluderer tearfulness, bein og ledd smerter, oppkast, skjelvinger og svært alvorlig angst.

Betraktninger

Fordi det er ennå ikke tilstrekkelig bevis for at selv lave doser av naltrexon har ingen uønskede effekter på fosteret, leger vanligvis ikke foreskrive medisinen for gravide eller ammende kvinner.