Digidexo.com

Hvordan spise sunt på Outback Steakhouse

Mange lurer på om det er mulig å spise sunt på en restaurant som Outback Steakhouse. Det virker bakvendt å tro at du kan bestille et saftig rib øyet og en bakt potet og fortsatt holde seg til dietten din, men hvis du bestiller nøye kan du gjøre nettopp det.

Bruksanvisning

Velg kylling eller fisk når det er mulig hvis du ser på fettinnhold. Kylling eller reker griller har mindre fett enn en biff. For eksempel har Victorias Filet biff bare 570 kalorier, men det pakker på 44 gram fett.

Hopp Bloomin 'Onion. En Outback Bloomin 'Onion har en heidundrende 2310 kalorier, som er en hel dag er verdt av kalorier i en sittende.

Få en side av dampede grønnsaker. De har bare 80 kalorier og er en fin måte å runde ut en biff middag. En bakt potet er bare 100 kalorier, men du må hoppe over påfyll for å holde det sunt.

Hold smør. De fleste av elementene på Outback Steakhouse menyen kan tilberedes med smør, så spør din server når du bestiller. Dette går for grillet reker, bakte poteter og grillede grønnsaker.

Utelater saus eller dressing når det er mulig. Spise sunt på Outback er lettere hvis du spør serveren til å holde de rike, kalori-laden sauser og dressinger.

Stick med vann eller diett brus å drikke. Unngå alkohol. Det legger bare unødvendige kalorier.

Tips og advarsler

  • De fleste restauranter har ernæringsmessige informasjon tilgjengelig for gjester, så sørg for å be om en kopi.
  • Husk at kalori teller rapportert av hver bedrift er anslag og kan variere fra sted til sted eller porsjonsstørrelsen.