Digidexo.com

Bryst Forkalkning Cures

Bryst forkalkninger er forekomster av kalsium som ofte dukker opp i kvinners brystvev. De varierer i størrelse fra små korn til større grove innskudd, men selv de største forkalkninger kan ikke følte for hånd. I de aller fleste tilfeller, bryst forkalkninger er helt ufarlig og krever ingen kur eller behandling. Imidlertid, for et lite antall individer, forkalkninger er et tidlig tegn på angrep av brystkreft.

Forstå bryst Forkalkning

Du vil ikke vite om du har brystkreft forkalkninger med mindre du får en mammogram. Det er viktig å innse at forkalkninger er en vanlig mammografi funn, og det er vanligvis ingen grunn til alarm hvis legen din oppdager dem. Vanlige årsaker til kalkavleiringer inkluderer mastitt, direkte bryst skade eller implantasjon kirurgi, tidligere strålebehandlinger, rusk eller sekret fra celler i bryst og stigende alder.

Identifisere Store Forkalkning

Når forkalkninger er diagnostisert, din radiolog, eller X-ray imaging spesialist, må lære mer om dem. Store forekomster - kjent som macrocalcifications - er som regel ufarlig, og hvis disse er funnet vil du ikke få videre behandling utover oppfølgings sammenligninger av dine røntgen i løpet av dine regelmessig mammografi.

Identifisere Små Forkalkning

Mindre forekomster - kjent som microcalcifications - er også vanligvis ufarlig, eller godartet. Det er imidlertid denne form for kalsium innskudd som er mest sannsynlig å indikere starten av kreft. Etter å bestemme at microcalcifications er til stede, vil din radiolog undersøke dem videre for å kartlegge deres eksakte størrelse, form og distribusjon i brystvevet. Ved å sammenligne disse resultatene til kjente faktorer i kreftutvikling (malignitet), vil han deretter plassere forkalkninger i en av tre kategorier.

"Godartede forkalkninger" utgjør ingen risiko for å utvikle seg til kreft. "Sannsynligvis godartet" forkalkninger utgjøre en risiko for kreftutvikling som er mindre enn 2 prosent. "Mistenke forkalkninger" viser en større sannsynlighet for malignitet.

Oppfølgingsundersøkelse og behandling

Hvis det blir funnet trolig godartede forkalkninger, vil du trenger for å komme tilbake i seks måneder for en oppfølging mammografi. Hvis andre eksamen viser ingen utvikle problemer, og du er mindre enn 40 år gammel, du vanligvis kan gå tilbake til vanlige årlige eksamener. Hvis du har normale funn og er over 40, må du ha en mer mammogram i seks måneder, ledsaget av en eksamen av andre bryst. Hvis disse funnene viser også noen endringer, kan du gå tilbake til vanlige årlige eksamener også.

I tilfeller hvor mistenkelige forkalkninger er funnet, må du gjennomgå en prosedyre som kalles en biopsi, som innebærer å ta små vevsprøver fra brystet for videre undersøkelse. Din biopsi kan utføres enten som en kirurgisk prosedyre, eller som en minimalt invasiv nål biopsi krever bare lokal bedøvelse. Riktig form av prosedyren vil avhenge av utseende og plassering av forkalkninger, så vel som på størrelsen på brystet. Resultatene av biopsi vil avdekke eventuelle kreft som kan være til stede.

Hvis kreft er funnet, er det viktig å forstå at det vil trolig være i de tidligste stadier, og derfor svært behandles. Rådfør deg med onkolog (kreft spesialist) for å lære detaljene i passende brystkreft behandling.