Digidexo.com

Urter som vil behandle eller kurere kronisk prostatitt

Menn som lider av prostatitt som ikke har respondert på konvensjonell terapi eller de som søker alternative behandlingsmetoder kan finne midlertidig --- eller permanent --- lettelse fra urte rettsmidler. Prostatitt, en betennelse i prostatakjertelen, er virkelig ikke en enkelt sykdom, men en gruppe av relaterte lidelser med lignende symptomer, noen som kan være svært smertefullt.

Årsaker og symptomer

Årsakene til prostatitt, i henhold til MayoClinic.com, er ikke helt forstått, selv om den akutte formen av lidelsen er oftest forårsaket av en bakteriell infeksjon. Fordi det er noen ganger vanskelig for en antibiotika for å drepe alle bakterier assosiert med et tilfelle av akutt bakteriell prostatitt, noen ganger blir denne formen for sykdommen kronisk. Det er imidlertid en annen form for kronisk prostatitt som ikke er forårsaket av bakterier og om hvilke medisinske forskere vet forholdsvis lite. Symptomer for alle former for prostatitt inkluderer problemer og / eller smerte mens urinering; hyppig vannlating, særlig om natten; smerter i lysken, magen eller korsryggen; smerter ved utløsning; smerter i perineum, området mellom penis og anus; og penis eller testiklene smerte.

Fordeler med urtemedisiner

Urolog Mark W. McClure, forfatter av Smart medisin for en sunn prostata, skriver at han ofte anbefaler urtemedisiner til hans prostatitt pasienter, selv om denne modusen for behandling er vanligvis ikke så fort virkende som reseptbelagte medisiner. På pluss-siden, urte kosttilskudd forårsake færre bivirkninger og er rimeligere. McClure skriver: "Videre urtemedisiner generelt lindre symptomene på prostatitt (spesielt nonbacterial prostatitt) mer effektivt enn de reseptbelagte medisiner."

Europeere går urte

Europeerne har lenge omfavnet bruk av urtemedisiner i behandling av prostata lidelser, ifølge en online artikkel om naturlig prostata helse ved Laurance Johnston, PhD. Han sa amerikanerne ligger langt bak sine europeiske kolleger i erkjennelsen av effektiviteten av disse naturlige rettsmidler til tross for omfattende og vitenskapelige forskning på temaet.

Saw Palmetto

Mye brukt i Tyskland for å behandle symptomene på prostatitt, er så Palmetto lett tilgjengelig for amerikanere i helsekostbutikker og i kosttilskudd avdelinger av de fleste store forhandlere, som Walmart og Target. Denne urten er spesielt nyttig i å bringe lindring av slike symptomer som generell smerte og betennelse i bekkenregionen, hyppig natta vannlating, problemer med å starte vannlating, og impotens. Som tidligere observert, de fleste urtemedisiner, så Palmetto inkludert, tar lengre tid å produsere resultater, men bringe nødhjelp til de fleste pasienter som prøver dem.

Andre urte rettsmidler

Lykopen, en naturlig bioflavonoid finnes i tomater, inneholder en kraftig antioksidant som bidrar til å forebygge prostatakreft, og det bidrar også til å lindre prostatitt symptomer på hyppig vannlating og dribling. Viden framstilt som en naturlig antibiotika, har goldenseal blitt vist å være effektive i å drepe de fleste bakterier som forårsaker prostatitt. Den er også nyttig for å redusere urinveisinflammasjon og krymping av en svellet prostatakjertel.