Digidexo.com

Hvordan identifisere symptomer på sosial angstlidelse hos barn

Sosial fobi er en tilstand som påvirker livet til mange voksne. Selv om det kanskje ikke alltid bli gjenkjent barn lider av sosial angstlidelse i tillegg. Det kan påvirke skolearbeidet og interaksjoner med andre childrens. Lære å gjenkjenne sosial angstlidelse hos barn.

Bruksanvisning

Se hvordan barnet oppfører seg rundt andre. Er han ekstremt sjenert rundt nye mennesker?

Observer barnets atferd i sosiale settinger. Har han klamre seg til deg mye? Små barn kan gråte hvis sette ned eller gjemme seg bak foreldrene.

Se etter irritabel oppførsel i sosiale situasjoner. Barn med sosial angstlidelse kan utvise ekstrem irritabilitet eller crankiness.

Observer barnets vilje til å prøve nye ting som sport, spill eller andre aktiviteter. Barn med denne lidelsen ofte frykter å prøve nye ting. De må frykte sviktende og være flau foran andre.

Se på barnet ditt når han snakker til deg eller noen andre. Har han / hun få øyekontakt eller ikke barnet unngå å se direkte på deg ved å snu hodet eller ser på gulvet?

Ta en titt på hvor barnet sitter eller står på sosiale funksjoner eller sammenkomster. Han er den som sitter på baksiden av rommet eller stående i et hjørne? Barn med sosial angstlidelse liker ikke å skille seg ut i mengden, og de unngå å være i sentrum for oppmerksomheten.