Digidexo.com

Hvordan finne sunn sport Hydration drinker uten Usunne Søtstoffer

Hvordan finne sunn sport Hydration drinker uten Usunne Søtstoffer


Hvis du er en idrettsutøver, er det viktig for deg å være hydrert til enhver tid. Idrettsutøvere krever også mer fuktighet. Dette blir sagt, du kan føle tilbakeholdne til å konsumere visse sports hydration drinker for frykter de inneholder potensielt usunne søtningsmidler som høy-fruktose mais sirup og sukralose. Hvis dette er tilfelle, er du sannsynligvis interessert i å finne en sunn idrett hydration drink med kun naturlige søtningsmidler.

Bruksanvisning

Granske ingrediensene etikettene av din vanlige sports hydration drink for å sørge for at det faktisk inneholder ingredienser i spørsmålet. Rykter kan sirkulere om innholdet i en bestemt mat og drikke, men dette betyr ikke at de er sanne. Slå opp navnene på noen ingredienser du ikke kjenner på nettet for å sikre din drink ikke inneholder usunne søtningsmidler.

•  Besøk en lokal helse-mat eller organisk matbutikk, eller den organiske delen av din vanlige matbutikk. Bla gjennom kald drikke tilfelle for flasker med sports hydration drinker og skumme gjennom for å fastslå hvilke drinker er laget med kun naturlige ingredienser. Hvis du har problemer, spør advokatfullmektig for å hjelpe deg.

Snakk med likesinnede atletiske venner og spør om noen andre bruker i dag en sport hydration drink som mangler usunne søtningsmidler. Selv om du bør inspisere en flaske med noe å drikke noen anbefaler før du kjøper store mengder av det, forslag fra venner du stoler på kan spare tid og krefter involvert i å finne og prøve produkter som ikke kan dette på slutten, være verdt din tid.