Digidexo.com

Scar Treatment for Kids

Barn ofte få et bredt spekter av arr. Arr er kroppens måte å helbrede et sår eller skade på huden. Både barn og voksne danner arr på ulike måter og på ulike priser. Noen mennesker er mer utsatt for deprimert arr, mens andre er mer utsatt for hevet arr. Og så er det folk som sjelden arr. Med de fleste barn, er en over-the-counter arr behandling produkt er alt som trengs. I sjeldne tilfeller kan en plastisk kirurg være nødvendig. Det er mange arr behandlinger tilgjengelig for barn, og selv om alle produktene ikke fungerer for alle, er du sikker på å finne en løsning for å behandle arr på barn.

Bruk Vitamin E Oil

Vitamin E olje er en av de hyppigst foreslått produkter for arr. Det er naturlig og rimelig og har en god del av anekdotiske bevis for at oljen fungerer bra på arr. Barn vil finne produktet lett å bruke. Vitamin E olje påføres en eller to ganger daglig for å arr i en periode på uker reduserer deres utseende. I lang tids bruk, kan arret forsvinne.

Bruk Cocoa Butter

Kakaosmør kommer fra fettet av kakaobønnen og er en annen folkemedisin for arr. Dette produktet kommer som en krem, lotion eller pinne. Påfør ett-to ganger om dagen for best resultat. Kakaosmør er funnet i stoffet butikker.

Over-the-counter produkter

Narkotika butikker har mange arr fjerning produkter, hvorav noen er spesielt formulert bare for barn. Mederma for Kids er et slikt produkt å vurdere. Mederma er en velkjent kommersiell salve som ofte anbefaler av både alternative healere og de i det medisinske fellesskapet. Mederma arbeider for et bredt spekter av arr etter vitnesbyrd på selskapets hjemmeside. En tube med Mederma for Kids koster ca $ 30. Dette produktet kan ikke fungere for alle barn, men det er godt valg hvis vitamin E olje eller kakaosmør ikke fungerer.

Bruk Silikon Sheets

Silikon ark er et annet populært arr behandlinger som finnes i narkotika butikker. The Beauty Brains nettside sier at "hudleger synes å være enig at du kan redusere alvorlighetsgraden av arr ved å dekke healing sår med silikon." Silikon er best for tykke, hevet arr. Disse arkene er laget med silikon og har en selvklebende bakside. Arkene er kuttet for å passe størrelsen på arret og deretter plassert over arret. Trykket av silikonplater bidrar til å redusere størrelsen på arret. Silikon ark er lett å påføre og som regel behagelig så barn vil ikke ha et problem å bruke dem.

Se en plastikkirurg

I noen tilfeller kan et barn utvikle en stor og / eller skjemmende arr på et synlig område som ansiktet eller halsen. Å hjelpe barnet bli mindre selvbevisst, kan en lege bli tilkalt for å redusere fremkomsten av arr. Laser kirurgi er ett middel som har blitt brukt på barna. Lasere med en stråle av infrarødt lys anvendes for å behandle arr. For små arr eller misfarging en lege kan gjøre en kjemisk peeling. Med denne prosessen, blir en syre plassert på huden til å brenne av det øverste laget, eller epidermis. Når huden leges fra disse brannskader, er arret mindre synlig. Microdermabrasion og dermabrasion både bruk enheter som sand eller fjerne det øverste laget av huden. Når huden helbreder og fornyer seg selv, er arret mindre synlig. Med alle disse prosedyrene, kan flere behandlinger være nødvendig for virkelig dramatiske resultater. Disse medisinske teknikker er også de dyreste arr fjerning behandlinger tilgjengelig. Finn en plastisk kirurg som behandler barn for best resultat.