Digidexo.com

Hvordan behandle Sinus infeksjoner med alternative løsninger

En bihulebetennelse, også referert til som bihulebetennelse, er resultatet av nesegangene og bihulene blir betent. Årsaker til en bihulebetennelse inkluderer allergi, en viral eller bakteriell infeksjon, sopp og bruk av inhalerte ulovlige stoffer. Vanlige symptomer på denne tilstanden er feber, sår hals, lunger i neseområdet, trykk og smerte rundt nesen, kinnene eller øyne, tykk grønn eller brun slim og hoste. Det finnes en rekke over-the-counter produkter for å behandle eller lindre symptomene dine. Hvis infeksjonen er mer alvorlig, kan legen forskrive et antibiotikum, som du kan ha til å ta opp til to uker eller mer, avhengig av hvor alvorlig din bihulebetennelse er. Det finnes også alternative løsninger som adresserer dette problemet, som kan brukes i forbindelse med konvensjonelle behandlinger.

Bruksanvisning

•  Ta en kort, varm dusj og la vannet spray og treffe de områdene hvor du føler deg overbelastet. Puste inn damper. Dette er en rask, enkel måte å få nesegangene åpnet og gjør det lettere for slimete å bli "rengjort." Gjør dette om morgenen og rett før du pensjonere for sengen.

Sug et lite håndkle i en kopp rimelig varm peppermynte te og trykk på varmt håndkle over sinus området i ca 10 minutter. Dette letter lunger i nesen. Gjør dette noen få timer før sengetid.

Pust inn noen essensielle oljer. Kok opp en gryte med vann og tilsett en dråpe eukalyptusolje eller peppermynteolje, eller en dråpe av hver til vannet, så ta et dypt drag og få noen velkommen lettelse fra Sinus press og lunger. Plasser deg selv nær nok til å puste inn røyken, men ikke stå rett over potten, som å puste inn damp fra vann som er for varmt kan brenne innsiden av neseborene.

Drikk hyllebær te, søtet med honning, opptil 4 kopper daglig. Hyllebær har naturlige antibiotiske egenskaper og kan redusere feber. Hyllebær kommer fra blomster av hyllebær eller Bour treet og er populært brukt til å behandle forkjølelse, influensa og infeksjoner. Ingen bivirkninger eller interaksjoner har for tiden blitt rapportert ved bruk av hyllebær, men får en pre-pakket produkt fra et anerkjent selskap.

spise mat som klare bihulene. Etnisk mat, for eksempel meksikanske retter, indiske retter og japanske retter, inneholder ofte varmt krydder som bringer lindring til bihulene. Vær forsiktig med å spise krydret mat hvis du har magesår eller er gravid; snakke med legen din først. Kvinner som ammer bør unngå krydret retter. Unngå hvete og melkeprodukter, som de bygger opp slim.

Tips og advarsler

  • Hvis symptomene varer lenger enn 7 dager, bør du oppsøke lege.
  • Hvis du blir satt på en antibiotika, ta det hele og ikke stoppe, selv om symptomene bedres.
  • Disse midler skal bare brukes av voksne.