Digidexo.com

Hvordan hoste opp slim

Hvordan hoste opp slim


Slim, består hovedsakelig av glykosylert proteiner og uorganiske salter, beskytter kroppen mot patogener, toksiner og irriterende gasser. I tider på infeksjon, for eksempel under en kald, øker kroppen sin produksjon av slim for å felle viruset. For mye slim kan imidlertid føre til at du ubehag. Utvise slimet vil tillate deg å føle deg bedre og få patogener ut av kroppen raskere.

Bruksanvisning

•  Drikk minst åtte 8 oz. glass vann hver dag. Bor hydrert tynner ut slimet, noe som gjør hoste den opp lettere.

Kok to kopper vann og hell dem i en stor bolle. Sett et håndkle over hodet og helle over bollen. Pust inn dampen. Alternativt, skru på dusjen varmt i fem minutter med bad døren lukket. Varmen og fuktigheten løsne slim, noe som gjør det lettere å hoste opp.

Sitt opp, lener seg litt fremover. Pust inn gjennom nesen som du normalt ville. Hold pusten i to sekunder før du hoster lett, men jevnt tre ganger på rad.

Spis en bolle med kylling suppe når du er svært overbelastet, for å redusere mengden og tykkelsen på slimet. Ifølge en 2000 studie gjort av forskere ved Nebraska Medical Center i Omaha, hemmer kyllingsuppe visse celler i kroppen er ansvarlig for slimproduksjon.