Digidexo.com

Hvordan Lysere hud hjemme

Hvordan Lysere hud hjemme


Enten du har mørke flekker i huden på knærne og albuene fra gjentatt friksjon eller du har usammenhengende mørke flekker fra å bo i solen for lenge, det finnes måter å lette huden din. Som vi alder vår hud viser pigmentforandringer og mørkere kan forekomme. Av denne grunn blir lysere huden ofte forbundet med ungdom. Prøv noen hud-lightening teknikker hjemme, men være forberedt på å gjøre dette til en pågående prosess. Det tar et par uker for å se endringene.

Bruksanvisning

•  Påfør en krem som inneholder hydrokinon til mørke områder av huden din. Hydrokinon gradvis og trygt lysere pigment problemer og jevner ut hudtonen. Før du går til sengs, rense huden og glatt på den hydrokinon krem, masserer den inn i problemområder før det er absorbert.

Bland like mengder melk og sitronsaft og mette en ren vaskeklut eller annet absorberende stoff med løsningen. Bruk våt klut å massere de mørke områdene en eller to ganger om dagen. I tillegg la oppløsningen tørke på huden din.

Bruk de to halvdelene av en sitron med saften fjernet som hud-lightening landskamper for albuene. Siden albuene lider ofte misfarging av huden på grunn av friksjon fra klær, plassere hver albue inn i hule av halvparten av en sitron og la den forbli i noen minutter for en rask behandling.

•  Lag et omslag av friske mynteblader dynket i varmt vann. Vri ut bladene til de er like fuktig og bruke dem til ansiktet eller andre mørkere hud området, unngå øynene. Dette fungerer som en fantastisk hud-forfriskende pick-me-up. Prøv å ligge ned med mint grøtomslag på ansiktet og to skiver av frisk agurk på øynene dine for femten minutter. Du vil føle fornyet og huden din vil lysne med gjentatte søknader.

Øk inntaket av vitamin C. Vitamin C hemmer overdreven produksjon av melanin slik at huden din tone vil jevne ut. Selv om det tar et par måneder å se en endring, vil det redusere risikoen for å utvikle flere patcher som er ujevn.

6. Påfør solkrem hver dag. Selv om vinteren, kan huden din misfarges hvis de utsettes for solen. Rett etter rengjøring ansiktet ditt, bruk en høy SPF faktor, ikke-fettete, solkrem og la ansiktet for å tørke før du tar på fuktighetskrem og sminke.

Tips og advarsler

  • Gi det litt tid. Lightening huden din er en langsom prosess, og du må være konsekvent.