Digidexo.com

Definere Pre-eksisterende i Health Insurance

Definere Pre-eksisterende i Health Insurance


Søker om helseforsikring krever innsending av flere biter av informasjon fra forbrukeren, samt full avsløring av noen og alle relevante medisinske data. Ventetider, begrensninger og utelukkelser vanligvis gjelder for nye retningslinjer for pre-eksisterende forhold. Disse begrensningene tjene til å beskytte forsikring carrier, og kan være både forvirrende og kostbart for forbrukerne.

Hva er en pre-eksisterende tilstand?

Flertallet av helseforsikring selskaper har samme definisjon av "pre-eksisterende tilstand" som det gjelder for dekning begrensninger for nye forsikringstakere. En pre-eksisterende tilstand er noe problem, lidelse, sykdom eller sykdom som forbrukeren har blitt rådet eller behandlet. Hver transportør har sine egne utelukkelser om pre-eksisterende forhold, og de kan variere fra politikk til den neste.

Look-Back Periode

Transportørens utseende-back perioden bestemmer begrensninger på fordeler på grunn av pre-eksisterende forhold. Krav i tilknytning til noen pre-eksisterende problem som skjedde innenfor et bestemt tidsrom før effektiv dato for en ny helse-forsikring vil bli avvist. Felles utseende-back perioder variere fra ett til to år, avhengig av forsikringsselskap og politikken type.

Fremførbare Periode

Når pre-eksisterende tilstand utseende-back perioden er etablert, bærere satt et fremførbart dato. Fremførbare dato representerer dagen gjennom som hevder relatert til tidligere forhold vil bli nektet. Etter fremførbare datoen er passert, alle krav, selv de som er knyttet til pre-eksisterende problemer, vil bli behandlet og betalt i henhold til bestemmelsene i helse-forsikring.

Rettferdiggjørelse

Mens pre-eksisterende tilstand begrensninger og unntak kan være upraktisk og problematisk, er det viktig å forstå transportørens begrunnelse i å begrense krav om slike spørsmål. Helseforsikring selskaper allerede bruker milliarder av dollar på behandling for forsikrede kunder, men prisene og premier fortsetter å stige hvert år. Nekte krav for pre-eksisterende forhold beskytter bærere fra å betale høye medisinske regninger for skruppelløse kunder hvis eneste hensikt er å kjøpe en politikk for å betale for en dyr sak, deretter avbryte dekning etter at behandlingen er blitt gjengitt.

Graviditet

Graviditet er en av de vanligste forskjeller når det gjelder pre-eksisterende forhold fra ett helse forsikringsselskapet til den neste, samt fra en tilstand til en annen. I noen stater, er graviditet forbudt fra kategorisering som en pre-eksisterende tilstand, og krav må betales uten forsinkelse. Andre stater anerkjenner graviditet som en legitim pre-eksisterende problem og tillate operatører å utelukke krav knyttet til både prenatal behandling og fødselsprosessen selv.