Digidexo.com

Fakta om Dermasal Tattoo Removal

Mange er på jakt etter trygge og rimelige behandlinger utenfor et legekontor for tatovering fjerning, og Dermasal er ett produkt som er utviklet for å tilfredsstille dette kravet. Dette alternativet er et rimelig alternativ til kirurgi eller laser behandlinger som kan brukes i komfort ditt eget hjem, med svært lite bivirkninger.

Identifikasjon

Dermasal er en hjemme-produkt for å fjerne tatoveringer trygt og naturlig, uten lasere, kirurgi eller arrdannelse.

Prosess

Behandlingen består av tre trinn - søker først Soothing Agent, deretter aktuell løsning og til slutt, Protectant Gel. Hele prosessen tar omtrent tre minutter fra start til slutt.

Funksjon

Topical Solution fjerner tatoveringer ved å forsiktig oppløse blekk i huden. Den Soothing Agent forbereder huden for lokal applikasjon, og Protectant Gel lindrer og beskytter området som behandles.

Time Frame

Dermasal kan fjerne en tatovering i alt fra tre uker til 18 måneder, avhengig av hvor mørkt, størrelse og alder på tatoveringen. Merkbare resultater kan sees i så lite som tre dager til en uke etter først å bruke Dermasal.

Bivirkninger

Hjelp Dermasal kan føre til at noen rødhet og irritasjon, spesielt i de med sensitiv hud. For å minimere irritasjon, plass behandlinger ut tre eller fire dager fra hverandre.

Kostnad

Den Dermasal Tattoo Removal Kit kan kjøpes for ca $ 50 til $ 100 fra ulike online butikker.

Advarsel

Dermasal er ikke anbefalt for bruk i ansiktet eller kjønnshår området.