Digidexo.com

Flytende kilder til vitamin C

Flytende kilder til vitamin C


Vitamin C er et næringsstoff viktig for immunsystemet, bein og blodårer. Det hjelper kroppen å absorbere jern og kan også bidra til å redusere varigheten av forkjølelse hvis de spises regelmessig på nivåer kroppen kan bruke. Det kan ikke lagres i kroppsfett som det er løselig i vann, så det er nødvendig for å få den anbefalte mengde av vitamin C daglig. Drikkevann vitamin C som en væskekilde som gjør det hensiktsmessig å utføre og lett å konsumere. Mens de fleste sitrus juice er høy i vitamin C, andre juicer også er rike på dette næringsstoffet.

Acerola Cherry Juice

Acerola kirsebær, også kjent som Barbados kirsebær eller den vestindiske kirsebær, er en av de rikeste naturlige kilder til vitamin C. Dyrket i mange tropiske deler av verden, er det juice tilgjengelig på mange helsekostbutikker, ofte i pulverform som kan bli rekonstituert. En kopp denne juice gir 3872 mg vitamin C eller 6454 prosent av Food and Drug Administration anbefalte daglige verdi. Fordi acerola juice er terte, kan det være best blandes med andre safter eller omdannes til en sirup.

Rose Hip Sirup

Rose hofter er frukten produseres av roseplanter. En servering av 1 oz. frisk rose hofter gir 119 mg vitamin C, eller 199 prosent av ditt daglige behov. Rose hofter kan enkelt gjøres om til sirup ved ulmende 4 kopper rose hofter i to kopper vann i 20 minutter etter å bringe til en byll. Sil i en krukke og tilsett 1 kopp honning eller sukker etter smak. Den resulterende sirup er full av vitamin C og kan blandes inn i drikkevarer eller spist i løpet av iskrem, eller bare forbrukes av seg selv. Dette sirup vil bli frisk i kjøleskapet i to til tre måneder, eller kan bli hermetisert som andre frukt sirup.

Grapefrukt Juice

Grapefruktjuice, som saften av mange sitrusfrukter, er en velsmakende kilde til vitamin C. En servering av en kopp inneholder bare 96 kalorier og 93,9 mg vitamin C, eller 156 prosent av ditt daglige behov. Tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker i juice delen, sørg for å velge grapefruktjuice som ikke er blandet med sukker og vann for å gjøre den søtere og dermed en mindre potent kilde til vitamin C.

Orange Juice

Appelsinjuice er den klassiske vitamin C kilde som er en frokost stift. En 1-kopp servering inneholder 137 prosent av anbefalt daglig verdi med 81,9 mg vitamin C. Appelsinjuice er også høy i tiamin og folat, noe som gjør det ernæringsmessig godt avrundet. Fordi det er naturligvis søtere enn grapefruktjuice og acerola saft, er det mer velsmakende.

Limonade

De fleste former for lemonade, enten laget frisk, fra en juice konsentrat eller fra en blanding, er gode kilder til vitamin C. En 6-oz. servering av saft laget av konsentrat gir 65 prosent av ditt daglige behov. Hvis du gjør lemonade fra sitronsaft, husk dette: jo mer sitronsaft du inkluderer, jo høyere mengden av vitamin C.