Digidexo.com

Hva er årsakene til Blood Slim i avføring?

Normal avføring er brun. Hvis du oppdager blod på toalettpapir etter tørke eller ser at du har passert svarte eller røde avføring, kan det være et symptom på et medisinsk problem som bør diskuteres med legen din.

Årsaker

Ifølge National Institutes of Health, kan en rekke problemer forårsake blod slim i avføringen, noen mer alvorlige enn andre. Disse problemene omfatter blødning i fordøyelsessystemet, hemorroider, deler i huden av anus og endetarmskreft.

Diagnose

Legen kan utføre flere tester for å finne ut hva som forårsaker blodig avføring, inkludert en fysisk undersøkelse, kan en blodprøve eller en koloskopi.

Behandling

Mens behandlingen varierer etter problemet forårsaker blodig avføring, må du kanskje å bli tatt til sykehuset for å få en blodoverføring eller andre behandlinger, avhengig av hvor alvorlig du er blødning.

Forebygging

Det er noen ting du kan gjøre for å forebygge de problemene som forårsaker blod slim i avføringen. Ifølge NIH, bør du spise mat som er rik på fiber, unngå overdreven bruk av anti-inflammatoriske medisiner og drikke i moderate mengder.

Betraktninger

Avføring med lyse rødt blod indikere et problem i tykktarmen eller anus. Avføring svart med blod mener det er et problem med spiserøret eller magen.