Digidexo.com

Hvordan behandle akne uten reseptbelagte medisiner

Mange lider av akne anta at det eneste svaret på deres tilstand er beskytningen ut penger for dermatologi besøk og for sterke reseptbelagte medisiner. Det kan synes at jo mer alvorlig en acne saken vises, jo mer alvorlig en behandling er nødvendig for å lindre symptomene og hindre fremtidige bluss-ups oppstår; Imidlertid er huden en delikat organ og fortjener skånsom behandling. Mange naturlige behandlinger er tilgjengelige for å effektivt behandle mennesker i alle aldre som opplever ubehag og forlegenhet av alvorlige break-outs.

Bruksanvisning

Hold Your Face Clean

•  Vask ansiktet med en mild ansiktsrens, og bruke en vaskeklut til å tørke av fuktighet igjen på huden din. Vaske ansiktet minst to ganger om dagen (en gang når du våkner opp og igjen før du går i dvale) vil holde overflødig olje ut av huden din og vil bidra til å hindre porene fra å bli unødvendig tilstoppet av skitt og forurensning du møte under dag. Hvis du har veldig fet hud, bør du vurdere å vaske ansiktet en tredje gang i løpet av dagen, kanskje til lunsj eller før middag. Du kan bruke de stiligste akne lotion tilgjengelig, men hvis ansiktet ditt ikke holde ren, så dyre behandlinger vil virke mot sin hensikt.

Fukt en bomullsdott med ansiktstoner som inneholder salisylsyre (som bidrar til å slough av døde ferdighets celler, i likhet med hva sandpapir gjør med tre). Denne ingrediensen er et utmerket alternativ for folk som er allergisk mot benzoylperoksid. Du vet du er allergisk mot benzoylperoksid hvis ansiktet blir rødt, brannsår og skreller når du bruker den. Toneren kan du fysisk se om du har noen dvelende skitt i ansiktet ditt. Feie bomullsdott over ansiktet ditt, og pass på å få inn i kriker og kroker av håret linje, nese krøll, og underkjeven linje. Se på bomullsdott; hvis du ser skitt eller sminke rester, kan du fukte en annen ren bomullsdott med toner og feie den over ansiktet ditt igjen. Gjenta til det ikke mer smuss vises på bomullsdott.

Påfør til ansiktet ditt en ansiktskrem med over-the-counter rynke redusere / forebygge egenskaper. Glykolsyre, en type alpha hydroxy, er en vanlig ingrediens i disse typer kremer å hjelpe fremskynde cellefornyelsen. Huden din vil dra nytte av hjelp fra milde produkter som hjelper huden å fornye seg. Mange ganger, akne former fordi huden har en hard tid å bli kvitt de gamle hudceller. Legg overflødig olje og dvelende skitt til gamle hudceller som blir fanget inni porene, og du får en kvise. Huden din prøver å bekjempe inntrengerne og kan føre til rednings hvite blodlegemer, som slår inn den hvite pus du kan se inni en kvise.

Juster hva kroppen din får i seg

Følg noen grunnleggende mat og ernæring retningslinjer. Spis mat høy i beta karoten, for eksempel gulrøtter, gresskar og honningmelon, og spise fiberrik mat som hele korn, rotgrønnsaker, linser og bønner. I tillegg begrense inntaket av sukker, hydrogenert oljer (transfett) og stekt mat.

Tenk over noen flytende forslag. Å drikke en større mengde filtrert vann hver dag vil hjelpe huden til å skylle ut acne-skjerpende urenheter. Videre begrense inntak av sentralstimulerende midler, som alkohol og koffein kan hjelpe akne utsatt hud.

Prøv vitamin terapi. Enkelte vitaminer hjelpe kroppen i å holde balansert og kan bistå huden i å holde porene klar, også. Sink; krom kosttilskudd og vitaminer A, E og B-6 bidrar til en sunn hud.

Ta hensyn til noen urte anbefalinger. Solbær frø olje, nattlysolje og tea tree olje hjelpe huden til å forholde seg til urenheter, samt echinacea, calendula og goldenseal. I tillegg kan kinesiske urter, for eksempel Cnidium frø og kaprifol blomst, hjelpe akne symptomer å avta.

Prøv intern rensing. Akne lider kan også dra nytte av tarmtømming, nyre rensing og lever spyling. Disse tiltakene vil bidra til å frigjøre kroppen fra giftstoffer og andre avfallsstoffer som ofte holder kroppen tett.