Digidexo.com

Dietter for Rapid Vekttap

Dietter for Rapid Vekttap


Dietter for hurtig vekttap er fristende og spennende. De kan imidlertid ikke være den mest ernæringsmessig lyd. Enhver helse utøveren vil fortelle deg at et sunt vekttap er £ 2. en uke. Det er den slags vekttap du kan vedlikeholde. Men er så mange mennesker på jakt etter en rask løsning, og det er flere dietter der ute som vil levere - så lenge du kan holde deg til de spise planer!

South Beach Diet

The South Beach Diet skaper, Dr. Arthur agatston, sannsynligvis ville ikke klassifisere hans spising plan som en diett for hurtig vekttap fordi, i sannhet, over tid, vekttap jevner ut til et sunt 2 til 3 kg. en uke. Det innebærer ernæringsmessig balansert spising. Imidlertid vil kostholdet føre til at du mister mellom 8 og 13 kg. i de to første ukene. Det er raske vekttap!

The South Beach Diet er kjent som "sunn" versjon av Atkins Diet. Den fokuserer på gode, komplekse karbohydrater som hele korn brød, pasta og brun ris. Det er tre faser. I fase 1, må de fleste karbohydrater og sukker unngås. Dette inkluderer brød, pasta, korn, korn og sukker. Du spiser kjøtt, fjærkre, fisk, nøtter, ost og grønnsaker i to uker, mens du taper mellom 8 og 13 kg. Etter to uker, går du videre til fase 2, noe som gir en svært begrenset antall karbohydrater tilbake i kostholdet. Hold deg på fase 2 til du har oppnådd ønsket vekt tap. Fase 3 er vedlikeholdsplanen for livet.

hCG Diet

HCG diett er designet for svært raske vekttap. Du kan miste ca 1 til 2 kg. hver dag! HCG står for humant korionisk gonadotropin, som er et hormon som finnes hos menn og kvinner. Den effekten er den mest dyptgripende hos kvinner under svangerskapet fordi det øker deres metabolisme, som tillater dem å fordøye og forbrenne de næringsstoffene de trenger for seg og sine ufødte barn.

HCG diett kombinerer ta hCG med en diett som er svært lav i kalorier. Hormonet gis oralt eller ved injeksjon. Hvis ved injeksjon, må det gis og overvåkes av en helsepersonell. Legge til salat og grønnsaker til måltidene vil øke vekttap. Du må også innta en god mengde fiber og drikke mye vann.

Kål suppe Diet

Kål suppe Diet innebærer ubegrenset spising av ... kål suppe! Du kan ha så mye som du ønsker, sammen med ubegrenset vann, men alle andre mat er svært begrenset. Planen hevder du kan miste opptil 10 kg. i syv dager.

På dag 1, spise kål suppe pluss en frukt, med unntak av bananer. Drikke svart kaffe, usøtet te, vann og tranebærjuice. På dag 2, spise kål suppe sammen med kokte, rå eller dampede grønnsaker. Ikke spis erter, mais eller tørre bønner. Til middag spiser en bakt potet med smør. På dag tre, spise kål suppe med andre grønnsaker og frukt. dag 4 består av kål suppe pluss opptil åtte bananer og skummet melk. På dag 5 spise suppe, opp til 450 gram fisk eller kjøtt og opp til seks tomater. Dag 6 samtaler for suppe, pluss grønnsaker og kjøtt. Til slutt, på dag 7, spise kål suppe, 100 prosent fruktjuice, brun ris og grønnsaker.