Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Weird Fat linjer nederst i magen

Strekkmerker, noen ganger kalt fete linjer, kan være en pinlig indikasjon på vektøkning eller tap, og er noen ganger graviditetsrelatert. Disse merkene er forårsaket når huden er tvunget til å strekke utover sin naturlige evne, som fører til små rifter som slår inn arrvev. Linjene kan begynne så røde merker, falming inn i en hvitaktig farge over tid. Forebygging av strekkmerker er mer effektivt enn å bli kvitt dem når de dukker opp, men det finnes alternativer som er tilgjengelige for folk som ønsker å minimere forekomsten av disse linjene nederst i magen.

Bruksanvisning

•  Påfør en spesiell krem eller lotion til strekkmerker. Hvis de er nystiftet og fortsatt rødt, er dette et godt tidspunkt å prøve og redusere dem. Kakaosmør og kremer som Bioskinexfol kan bidra til å bryte ned gamle arr vev med vanlig søknad.

Prøv en stretch mark fjerning massasje terapi. Gjennom huden-eksfolierende kremer og kraftig massasje, hevder denne metoden for å gi synlig forbedring å strekke mark arr. Se ressurs 1 for informasjon om hvordan du bestiller et veiledningshefte eller massasje kit.

Prøv mesotherapy for en mindre invasiv kirurgisk alternativ. Dette er en prosedyre der en lege injiserer naturlige ekstrakter og vitaminer direkte inn i huden din til å bryte ned skadet vev. Noen pasienter ser resultater i to eller tre økter, men fjerning av strekkmerker er aldri garantert.

Prøv laserterapi, et annet alternativ for behandling av strekkmerker. Lasere kan redusere rødhet av nye strekkmerker, minske hvite merker og forbedre teksturen i huden, men de vil ikke helt utrydde linjene.

gjennomgå en mageplastikk. Ifølge DocShop, er den eneste permanente metode for å fjerne strekkmerker nederst på magen gjennom kirurgi kjent som en mageplastikk, eller en mageplastikk. Imidlertid er denne prosedyren ikke anbefalt for det formål å fjerne strekkmerker, men heller å bli kvitt overflødig abdominal hud og styrke svake magemusklene.