Digidexo.com

Slik behandler Pain Fra en hiatal brokk

Slik behandler Pain Fra en hiatal brokk


Alvorlighetsgraden av smerte som er forbundet med en hiatal brokk (også kalt en hiatus brokk) varierer enormt fra sak til sak, som er en del av hvorfor det er så vanskelig å riktig håndtere slike smerter. Den symptomer varierer også, noe som er nok et hinder i smerte-behandlingsprosessen. Det er imidlertid mulig å behandle smerte for en hiatushernie effektivt.

Bruksanvisning

•  Få riktig smertestillende medikamenter. Hvis du har mindre smerter, eller til og med moderat-men-utholdelig smerte, vurdere å behandle det med over-the-counter smertestillende midler. Hvis smertene er mer alvorlig eller ikke kan håndteres effektivt med OTC smertestillende medikamenter, bør du oppsøke lege og be dem for reseptbelagte smertestillende medikamenter.

Finn ut om du har hiatal brokk relaterte GERD, ellers kjent som gastroøsofageal reflukssykdom. Spør legen din om dette og finne ut om det er et problem for deg. Mange lider av hiatal brokk også avtale med GERD, som er ofte ganger den sanne kilden til mye av smerten oppleves av pasienten.

Spis ingenting i minst fire timer før du går til sengs. Selv om dette kan være en vanskelig livsstilsendring for noen pasienter, er det også en svært effektiv måte å begrense smerter og symptomer som er forbundet med en hiatal brokk, og er en sunn avgjørelse for alle å gjøre.

Administrer porsjoner. Å spise for mye på en gang kan føre til smertefulle sikkerhetskopier i magen av de med en hiatal brokk. Unngå overspising og du vil unngå ytterligere smerte.

Tygg maten godt. Jo bedre du tygger maten, desto mindre at mat forverre din hiatal brokk.

Hopp krydret mat. Krydret mat kan forverre smerten forbundet med en hiatal brokk. Så, hopp krydret, syrlig mat, spesielt om natten.

Tips og advarsler

  • Hvis legen din ikke er villig til å foreskrive deg medisiner for å behandle din hiatal brokk smerter, finne en annen som vil.
  • Hvis, gjennom normale behandlingstilbud, er du ikke i stand til å kunne håndtere smerte og andre bivirkninger av din hiatal brokk, vurdere å få den kirurgiske prosedyren som er tilgjengelig for å løse problemet helt.
  • Ikke ta aspirin hvis du lider av en hiatal brokk uten først å sjekke med legen din. Det kan føre til ubehagelige eller farlige bivirkninger.
  • Får ikke operasjon for å fikse din hiatal brokk uten først utmattende alle andre mulige behandlingsforløp.