Digidexo.com

Artemisinin Skin Cancer Treatment

Artemisinin er et stoff som har vært brukt i mange år for å behandle malaria hos mennesker og virus. Det har vært brukt i andre land med store utbrudd av malaria med stor suksess. Nå er den kjemiske eller medikament fra den søte malurt anlegget benyttes for å behandle kreft. Den brukes i mange forskjellige typer behandlinger for kreft, inkludert hudkreft. De kommer i muntlig og aktuell medisinering former.

Historie

Artemisinin ble brukt i mange år til behandling av malaria. Artemisinin var også kjent som søt malurt som nevnt i et dokument som heter "Oppskrifter for over 52 typer sykdommer" dating rundt 168 BC. Den ble brukt som en behandling for hemoroider. Anlegget har eksistert i årevis, og denne årlige vokser nesten hvor som helst. Den aktive ingrediensen ble først isolert i 1974 og Walter Reed Army Institute of Forskning første laget og brukt de krystalliserte ingrediensene i 1984. Det har blitt testet i noen land og vært effektive i herding virus og cerebral malaria uten bivirkninger. Det har vært brukt på mer enn 1 million pasienter i Kina og Vietnam for å behandle malaria.

Betydning

Stoffet reagerer med de høye konsentrasjoner av jern ofte finnes hos malariapasienter. Når den møter de høye konsentrasjoner av jern, har det en kjemisk reaksjon som danner frie radikaler. De angriper cellemembraner ved å bryte dem opp og ødelegge dem. Dette er årsaken til at det brukes for behandling av hudkreft. Celler med kreft har ofte høy konsentrasjon av jern.

Funksjon

Jern er nødvendig for cellene å dele seg i kroppen. Celler som har kreft skillet i et hurtig tempo. Vanligvis må cellene har høye konsentrasjoner av jern for å dividere fullstendig. Kreftceller har flere jern-tiltrekke reseptorer som normale celler gjøre. I tester utført ved University of Washington, ble stoffet Ates kjent for å drepe kreftceller for ulike former for kreft. Robert J. Rowen, MD, fra Vietnam sier stoffet har vært brukt i årevis for å behandle ulike typer kreft i dette landet. Det kalles også Coartem og har blitt godkjent av Food and Drug Administration for behandling av malaria. Den brukes i behandling av hudkreft.

Funksjoner

Artemisinin er ment å være mer effektiv enn cellegift, i henhold til studier ved University of Washington. Kjemoterapi dreper en normal celle for hver fem til 10 cancerceller, slik at det er giftig for menneskekroppen. I kontrast, Artemisinin dreper en normal celle per hver 100 kreftceller det ødelegger. Det fungerer på jern-produserende del av kreftceller, og dermed ødelegge cellene i et hurtig tempo. De fleste medisiner som består av den kjemiske er målrettet mot bestemte kreftformer.

Effekter

En fordel med denne kjemiske da den ble brukt til å behandle hudkreft som en aktuell påføres to ganger daglig var å føre til at huden lesjon å falle av. Kreften hadde tidligere blitt behandlet med kjemoterapi. Det ble rapportert å hjelpe regress andre typer hudkreft. Den kommer i oral medisin form som er tatt med vann og svelget, samt en aktuell form som er gnidd inn i huden. Hvis du lider av hudkreft, sjekk med legen din om muligheten for å prøve disse alternative behandlinger som en annen måte å behandle kreft.