Digidexo.com

Hvordan redusere Angst med Saint John Surt

Hvordan redusere Angst med Saint John Surt


En naturlig kur for angst, johannesurt (Hypericum perforatum), fortsetter blomstrer i midten av juni og i tre-fire uker, den lille busk-aktig stilker dekket i et vell av delikate gule blomster. Denne milde urten har vært i bruk i tusenvis av år, kjent for sin evne til å roe angst. I Tyskland, leger fore konsentrert Saint John surt mer enn andre angst narkotika.

Bruksanvisning

•  Forbedre hjernens naturlige signalstoffer, dopamin, serotonin og noradrenalin ved å legge johannesurt til ditt daglige kosthold. I kliniske studier, denne urten etterlignet effekten av en mild MAO-hemmer, men effekten er kumulativ, som betyr at du ikke kan oppleve lettelse for opptil tre uker.

avvenne deg av reseptbelagte medisiner før du starter en Johannesurt regime med tillatelse fra legen din. Mange leger er villige til å la sine pasienter til å bytte til en naturlig angst alternativ, spesielt hvis pasienten opplever bivirkninger til deres nåværende medisinering.

Bygg opp til en maksimal dose på 300 mg av Hypericum daglig. Johannesurt kosttilskudd vil liste mengden hypericum i kapslene så les etiketten nøye for å finne ut hvor mye du bør ta. Men ikke start med den maksimale mengden av 300mg; begynne med tre doser per dag, på ikke mer enn 50 mg, og øke dosen av 20mg, delt inn i tre doser på en ukentlig basis.

Reduser inntaket av johannesurt etter seks måneder til et "vedlikehold" nivå. Dette beløpet er subjektivt og er forskjellig for hver person, men generelt, ønsker du å ta så lite av urten som mulig, for å behandle din angst.

Ta Johannesurt kosttilskudd med mat for å redusere gassiness og intestinal nød. Mens de fleste mennesker lider ingen uønskede bivirkninger, noen angst lider oppleve milde fordøyelsessykdommer.

Tips og advarsler

  • Johannesurt te er veldig mild, og du må drikke seks eller flere kopper per dag, bare for å føle noen effekter.
  • Gravide og ammende bør rådføre seg med lege før du tar Saint johannesurt.