Digidexo.com

Hvordan bruke en Alert M-40 Gas Mask

Hvordan bruke en Alert M-40 Gas Mask


The Alert M-40 gassmaske er en allsidig stykke utstyr som kan benyttes av medlemmer av militæret eller politiet for å avverge noen kjemiske og biologiske angrep. Som våpen fortsetter å utvikle seg i det 21. århundre, har verneinnretninger som Alert M-40 gassmaske bli enda mer avgjørende for de menn og kvinner i de væpnede tjenester og politistyrker. Når riktig brukt og brukes som anvist, skjold Alert M-40 gassmaske brukerens øyne, ansikt og lunger fra skadelige giftstoffer og radioaktive elementer.

Bruksanvisning

•  Løsne alle remmer koblet til hodet sele. Hvile haken i lommen på ansikt-plate og trykk forsiktig ansikt-plate mot ansiktet ditt.

Trekk hodet sele over baksiden av hodet ditt ved hjelp av donning faner. Sikre gassmasken på plass ved å trekke følgende kategorier i kronologisk rekkefølge: pannen stropper; kinn stropper; tempel stropper. Ørene skal være mellom kinnet og tempel stropper.

Blokker åpninger på bunnen av utløpsventilen med håndflaten og puste ut med nok kraft slik at luften presses ut av sidene av gassmaske. Bruke håndflaten igjen, dekke innløps av beholderen og inhalerer. Disse to prosedyrene bør lage en lufttett forsegling som hindrer luftbårne giftstoffer og kjemikalier fra å komme inn masken.

Åpne ekstern drikking tube ved å plassere press på utløpsventilen og sikre den interne drikking tube med tennene. En hurtigkoblingen vil da bli lansert på utsiden av masken. Sett koblingen inn i kantinen og blåse luft for å skape trykk. Når du slutter å blåse, vil bygget opp trykket la væsken renne ut som om du drikker fra et sugerør.

Tips og advarsler

  • The Alert M-40 gassmaske kan brukes for en lengre periode som strekker seg fra 8 til 12 timer.
  • Verken briller eller kontaktlinser kan brukes med masken. Optiske innsatser tilpasset bærerens resept kan settes inn i ansiktsstykket, men.