Digidexo.com

Slik kjører du en støttegruppe for fedme

Støtte grupper er en måte for folk som lider av lignende forhold eller omstendigheter til å komme sammen for å få informasjon og trøst av å være med å forstå individer. Støttegrupper nytte samfunn ved å hjelpe enkeltpersoner navigere sine følelser overfor personlige problemer, og også tjene som en elementær form for gruppeterapi. Hvis du vil kjøre en støttegruppe for fedme, må du være villig til å gjennomføre stressende, men givende, utfordringen av å være ikke bare talsperson for gruppen, men også arrangøren. Det er ditt ansvar å holde gruppen går og gi fedme støttegruppe med nødvendig ledelse og fokus.

Bruksanvisning

•  Bestem hvilke aspekter av fedme problemet ditt støttegruppen vil fokusere på. Det kan være lurt å fokusere på vekt tap mål eller bare lære å elske seg selv uansett størrelse. Du kan selv velge å giret din støttegruppen mot familiene til overvektige personer som er bekymret for helsen til sine kjære. Fedme er et bredt tema, og uten et sett fokus er det sannsynlig å være oppvarmet uenigheter innenfor dine møter som kan skade støttegruppe fremtid.

Besøk andre støttegrupper i ditt område for å se hvordan møtene er gjennomført og hvilke metoder synes å være den mest effektive. Arbeid taktikk du finner tiltalende fra andre støttegrupper i din fedme støttegruppe.

Seek sponsing. En sponsor kan tilby et sted for gruppen å møte, gi eksempler på sine produkt, tilby reduserte tjenester eller kuponger, eller til og med finansiere støttegruppeaktiviteter. Selv om gruppen er liten, kan det å ha en lokal virksomhet sponsor være et stort steg i å se din støtte gruppen vokser og gir fordeler til medlemmene.

Finn andre individer som er villige til å hjelpe deg med planlegging, hosting, planlegging og finansiering. Å gjøre det på egen hånd kan være stressende og kan føre til at du brenne ut.

Spør fagfolk i samfunnet til å komme å snakke på din fedme støtte gruppens møter. Den sporadiske gjestetaler tilbyr variasjon og utdanningsmuligheter til medlemmene. Du kan vurdere å be helsepersonell å snakke med medlemmene om helse, eller du foretrekker en psykolog som kan snakke til gruppen om viktigheten av selvtillit.

Annonser fedme støttegruppe. Nyere CDC estimater viser at 25,6% av amerikanerne er overvektige. Ved å annonsere eksistensen av din støtte gruppen, er du tilby dine tjenester til det store antallet personer som kan trenge det.

Plan på forhånd hvilke emner vil bli dekket i hvert møte, og i hvilken rekkefølge. Ta ansvar for å starte samtaler og guiding diskusjonen som nødvendig.

Være tilgjengelig for medlemmer til å ta kontakt med sine spørsmål og bekymringer. Gjør ditt beste for å hjelpe medlemmene å finne svar som du ikke har, og å møte sine personlige mål om fedme.