Digidexo.com

Hvordan bruke Wrist Wraps Riktig

Innpakning en håndleddet er riktig en viktig ferdighet for alle som har lidd en håndleddsskade. Holde håndleddet godt støttet for å unngå re-forverring er et nødvendig skritt i rehabiliteringsprosessen. Slik skal vikle en håndleddet for å holde håndleddet immobile og blodstrømmen sirkulerer, følger de relativt enkle stegene nedenfor.

Bruksanvisning

Vri hånden med den skadde håndleddet slik at håndflaten vender oppover. Ved hjelp av en to-tommers elastisk kompresjonsbandasje, plasserer begynnelsen av bandasjen en tomme under håndleddet på den siden av armen som vender man ikke.

Lag to hele runder med bandasje rundt håndleddet. Bandasjen skal være på toppen av området der du først plassert på slutten av bandasje.

Tegn bandasjen opp og tvers åpen håndflate. Trekk bandasje gjennom mellomrommet mellom tommel og pekefinger (pekefingeren) og ned på baksiden.

•  Lag en wrap rundt håndleddet igjen. Sørg for å rave bandasjen slik at hver wrap er ikke direkte over den forrige wrap.

Trekk bandasjen opp og over håndflaten og gjennom mellomrommet mellom tommel og pekefinger.

6. Pakk bandasje rundt håndleddet en siste gang.

Fest bandasjen fast på plass med de to metallspenner. Sørg for å holde enden av bandasjen trukket stramt slik at bandasjen ikke er løst festet.

Tips og advarsler

  • Ikke pakk bandasjen så stramt at blodsirkulasjonen er kuttet av. Hvis du opplever overflødig hevelse og smerte som følge av bruk av kompresjonsbandasje, enn du har sikkert for hardt det.