Digidexo.com

Dietter for å få mager Mass

Dietter for å få mager Mass


Få mager, muskuløs kropp masse uten å plassere overflødig fett på rammen kan være en ernæringsmessig utfordring, men med et godt planlagt diett med sunn mat valg, kan du sette på lean vekt mens du holder kroppen fett lavt. Å få vekt, spesielt £ 1, må du forbruker en ekstra 3500 kalorier siste basen din metabolic rate. Et vekttap på 1 til 2 pounds en uke kan oppnås gjennom å spre kaloriene i løpet av uken. Det finnes flere dietter som kan tillate deg å oppnå lean vekt gevinster.

Grunnleggende Lean Diet

Du kan oppnå lean mass uten å ty til noen spesielle dietter annet enn å spise nok kalorier til å legge vekt på kroppen din. Velge sunn mat og spise mat som gir en sunn balanse mellom alle de tre makronæringsstoffer, i forhold på 30 prosent protein, 15 prosent fett og 55 prosent karbohydrater. Gjennom et riktig inntak av disse forholdene i løpet av dagen, kan du holde kroppen i optimal balanse, bor mager mens du spiser økte kalorier og sette på muskel. Velg mat som hele hvete korn, magert kjøtt og rikelig med frukt og grønnsaker. Øke kaloriinntaket på disse sunne matvarer med ytterligere 700-1000 kalorier om dagen for lean mass gain.

High Protein Diet

En høy protein diett kan holde dine fettreserver lav og samtidig opprettholde effektiv muskelvekst. The Journal of Nutrition viste at dietter høyere i protein og moderat i karbohydrater kombinert med mosjon redusert blod fett og vedlikeholdes lean vev mens du brenner fett som brensel. Forbruker protein fra kilder som kylling, nøtter, kalkun, fisk, egg, bønner og proteintilskudd vil gi kroppen din med magre proteiner. Selv om en høy-protein diett kan føre til vekttap, og legger en moderering av karbohydrater og sunt fett i kostholdet og øke kaloriforbruket til en ekstra 500-1000 kalorier om dagen vil tillate deg å få lean vekt.

Seks måltider om dagen

For folk som har problemer med å sette på vekt på grunn av genetikk som stoffskifte, kan du oppnå lean mass gevinst ved å spise seks måltider om dagen, for det meste i form av 60 prosent hele matvarer og 40 prosent væsker. Flytende måltider tillate deg å drikke flere kalorier ved hjelp av protein shakes designet for vektøkning. Lean vekt få shakes kan gi deg massevis av kalorier og en balanse av kvalitet næringsstoffer for å holde fett lav. Prøv å spise 40 til 60 gram protein, 60 til 80 gram karbohydrater og 20 til 30 gram fett per måltid hver 2-3 timer. Ved å ta i 800-1200 ekstra kalorier om dagen, kan du håper å øke din muskel vektøkning etter 1 til 2 pounds en uke for å slå stoffskiftet.