Digidexo.com

Hvordan lære barn til å utføre Heimlich

Hvordan lære barn til å utføre Heimlich


Choking er en av de vanligste livstruende hendelser i USA, med mer enn 4000 mennesker opplever choking hvert år. Hvis du vet hvordan du skal utføre Heimlich manøver, lære det til barna, slik at de kan hjelpe i en nødssituasjon.

Bruksanvisning

Lær barna å utføre Heimlich manøver

•  Sett opp en grunnleggende førstehjelp og beredskapsplan i ditt hjem, og bor barna med jevne mellomrom om hva du skal gjøre i tilfelle en nødsituasjon.

Forklar choking til dine barn. Inkluder årsaker, høyrisiko matvarer og symptomer på kvelning.

Fortell barna om Heimlich manøver: hva det er, hvordan det fungerer og når du skal bruke den.

Lær barna å først vurdere situasjonen ved å spørre offeret, "Are you choking?"

Minn barna om reglene for å ringe 911: rolig forklare problemet, forteller sentralen hvor du er, og ikke henge opp før sentralen forteller deg det er OK.

Utfør Heimlich manøver steg-for-steg for dine barn, ved hjelp av din partner eller en voksen venn som choking offer.

Gjenta Heimlich manøver ved hjelp av dine barn som choking ofre. Gjør dette eksempel for så mange barn som du har, siden hvert barn skal ha mulighet til å handle som choking offer.

La dine barn til å øve Heimlich manøver på hverandre eller på deg. Understreke viktigheten av å bruke milde thrusts i praksis for å unngå skader.

Lær mindre barn til å bruke den modifiserte Heimlich manøver for barn hvis de ikke klarer å komme seg rundt en voksen kropp. I denne teknikken, ligger den utsatt på gulvet og barnet kneels over ham.

Be dine barn å bo med choking offer til hjelpen kommer.

Hint

  • Lære barna å utføre Heimlich manøver og generell førstehjelp kan gjøre dem mer forsiktig mens du spiller, noe som reduserer risikoen for en ulykke eller skade.
  • Lær barna hvordan de skal ringe 911 før han flyttet til Heimlich. Sørg for at de vet at de kjenner adressen din, og lære dem å holde seg på linjen til nødoperatøren forteller dem til å henge opp.
  • La barn under 12 år med tilsyn av voksne for å minimere risikoen for en krise.
  • Unngå skremmende barna dine når lærer dem å utføre Heimlich manøver. Hvis du ser noen tegn til frykt eller panikk, lette stemningen eller mist emne helt å forhindre at barnet utvikler en choking fobi.