Digidexo.com

Hvordan unngå et brukket bein

Hvordan unngå et brukket bein


Beinbrudd er smertefullt og kan føre til langvarige helseproblemer. Du kan forebygge beinbrudd ved å spise riktig slik at kroppen får alle næringsstoffene den trenger for å bygge en sunn kropp. Det er også noen grunnleggende måter du kan hindre ulykker som fører til ødelagte bein.

Bruksanvisning

•  Styrke bein ved å drikke mye melk og andre produkter som inneholder mye kalsium. Bygge sterke bein er den beste måten å forebygge beinbrudd.

Ta en multivitamin hver dag. Du kan ikke alltid få vitaminer og næringsstoffer kroppen din trenger, så i tillegg en god daglig multivitamin vil hjelpe kroppen din å holde seg frisk.

Bruk sko som passer ordentlig. Sko som er for liten eller for stor vil endre måten du går, som legger vekt på dine bein. I tillegg kan du snubler over tærne på sko som ikke riktig passform, som kan føre til et brukket bein.

Ta på vernehåndleddsbeskyttere, knebeskyttere, albuebeskyttere og hjelm når du sykler eller skateboard, eller gå på skøyter. Mange beinbrudd skyldes fall påløper når du deltar i disse idrettene. Riktig verneutstyr kan bidra til å forhindre alvorlige skader.

Sørg for at du bruker bilbelte, bilseter og booster seter riktig for å unngå beinbrudd under bilulykker. Sjekk med din lokale bilforretninger for å få hjelp med å justere setebelter og bilseter.

Hold trappen fri for gjenstander til enhver tid. Pæling ting på toppen eller bunnen av trappen kan opprette en tripping fare som vil sende deg eller noen du elsker å rase ned trinnene, noe som kan resultere i alvorlige skader og brukne ben.

Bruk barnesikring porter for å hindre små barn i å falle ned trappen. Kontroller at portene er på plass i henhold til instruksjonene for å holde dine småbarn trygt.